Американският предприемач и милиардер Илон Мъск заяви, че е разочарован

...
Американският предприемач и милиардер Илон Мъск заяви, че е разочарован
Коментари Харесай

Мъск: Имаме нужда от червена вълна – или с Америка е свършено

Американският бизнесмен и милиардер Илон Мъск съобщи, че е отчаян от Демократическата партия, за чиито представители преди този момент е дал своя вот, а на изборите президентът на Съединени американски щати на 5 ноември ще поддържа републиканците.

" Гласувах 100% за демократите допреди няколко години. Сега мисля, че имаме потребност от алена вълна – или с Америка е свършено “, написа Мъск в Х.Той означи, че в този момент страната се нуждае от „ алена вълна “ (а аленото е цветът на Републиканската партия).

По-рано беше обявено, че някогашният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп завоюва първичните избори в щата Луизиана. Кандидатът на републиканците получи 164 хиляди гласа (90 % от общия брой).

Изданието Bisiness Insider акцентира, че Мъск стана сериозен към Байдън, откакто компанията му Tesla бе изключена от президентската среща на върха за електрически транспортни средства през 2021 година.

Въпреки че Мъск не крие неприязънта си към Байдън, милиардерът към момента не е подкрепил обществено противника на Байдън - Доналд Тръмп. Освен това той даде обещание, че няма да поддържа финансово нито един от кандидатите за поста в Белия дом.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР