Американският певец и музикален продуцент Ар Кели беше признат за

...
Американският певец и музикален продуцент Ар Кели беше признат за
Коментари Харесай

Ар Кели бе признат за виновен за сексуални престъпления |

Американският артист и музикален продуцент Ар Кели беше приет за отговорен за полови закононарушения.

Според обвиняването той е упрекнат, че повече от 20 година е употребявал славата си на суперзвезда, за да създаде скица за полова употреба на дами и деца.

Потърпевши са 11 души - 9 дами и 2-ма мъже, които в продължение на шест седмици разказваха пред съда за униженията и насилието, които са претърпели, до момента в който са били в ръцете му.

Съдебните заседатели признаха артиста за отговорен по всички обвинявания. Ар Кели ще остане зад решетките до оповестяване на присъдата му, която би трябвало да бъде произнесена през май.

Певецът лежа 2 година в пандиза в очакване делото му да стартира. Процесът потегли мъчно, тъй като непрекъснато се появяват нови жертви на изпълнителя. През юли прокурорите по делото оповестиха, че изпълнителят на I Believe I Can Fly е злоупотребявал полово и със 17-годишно момче.

Федералните прокурори внесоха документи в съда, в които има доказателства за " още неразследвани закононарушения ", означи преди време CNN. В тях се показват точно връзките му с малолетен юноша, с който се срещнал в ресторант от веригата McDonald`s през декември 2006 година Момчето работело там, само че имало предпочитание да се развива в музикалния отрасъл. Прокурорите настояват, че двамата говорили за музика, след което R&B звездата попитала младежа какво е подготвен да направи, с цел да сбъдне фантазията си. По-късно реализират полов контакт преди момчето да е навършило 18 година

Малко по-късно въпросният юноша среща Aр Кели със собствен другар, също малолетен, с който изпълнителят още веднъж стартира връзка. Според свидетелствата по-късно той е принуждавал двете момчета дружно с техни приятелки да вършат секс пред камера, до момента в който продуцентът ги гледа.

През 2008 година стартира следствието против суперзвездата, Кели се свързва със същия по-млад мъж, който срещнал в ресторанта, с цел да го помоли да се застъпи за него и да каже, че е „ добър човек “.

Срещу 54-годишния музикант са повдигнати няколко обвинявания, че употребява известността си, с цел да набира младежи за полови услуги. Обвинен е за полово принуждение, секс трафик, предоставяне на подкупи и тормоз над очевидци.

Робърт Кели, както е цялото му име, е притежател на музикалната премия " Грами ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР