Американският певец Бруно Марс бе удостоен с престижната музикална награда

...
Американският певец Бруно Марс бе удостоен с престижната музикална награда
Коментари Харесай

Бруно Марс стана Артист на годината на American Music Awards

Американският артист Бруно Марс бе почетен с влиятелната музикална премия American Music Awards (АМА) в основната категория " Артист на годината ".

45-ата церемонията по раздаването на премиите AMA се организира в неделя в театъра " Майкрософт " в Лос Анджелис и беше предаван по телевизия ABC. В тази категория премията си оспорваха и диджей дуото Chainsmokers, канадецът Дрейк, американският рапър Кендрик Ламар и английският създател и реализатор Ед Шийрън.
 
 Guliver/Getty Images

За най-хубава поп/рок изпълнителка бе приета Лейди Гага , а в категорията " Най-добър поп/рок дует или група " - квартета Imagine Dragons.

Най-добрата поп/рок ария на годината стана Despacito на пуерториканските артисти Луис Фонси и Деди Янки с присъединяване на Джъстин Бийбър.
 
 Guliver/Getty Images

Наградите American Music Awards са учредени през 1973 година като опция на " Грами " . Присъждат се въз основата на резултатите от онлайн гласоподаване, в което може да взе участие всеки интернет консуматор. Номинираните се дефинират посредством отчитане на броя на продажбите на записи, броя на гледанията на видеоклипове, както и интензивността в обществените мрежи.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР