Американският министър на правосъдието и главен прокурор Джеф Сешънс заяви,

...
Американският министър на правосъдието и главен прокурор Джеф Сешънс заяви,
Коментари Харесай

Въпреки критики на Тръмп: Главният прокурор няма да подава оставка

Американският министър на правораздаването и основен прокурор Джеф Сешънс съобщи, че има намерение да остане на поста си, без значение от рецензиите, отправени към него от страна на президента Доналд Тръмп поради решението му да си даде отказ по следствието за съветска интервенция на президентските избори.
Попитан на конференция дали има желание да подава оставка, министърът съобщи: „ Имам достойнството да послужвам като основен прокурор. Това е оттатък всяка моя мисъл, която съм имал за себе си “. Сешънс съобщи, че възнамерява да продължи да извършва отговорностите си, „ до момента в който това е подходящо “, съобщи БГНЕС.
В изявление за вестник The New York Times президентът Доналд Тръмп показа, че е нямало да назначи на поста Сешънс, в случай че е знаел, че той ще се отдръпна от следствието за хипотетична интервенция на Русия в изборите. " Как може да приемеш работа и след това да се оттеглиш? Ако той беше решил да се отдръпна, преди да стартира работа, аз щях да му кажа " Благодаря ти, Джеф, само че няма да те взема ", съобщи Тръмп, който дефинира решението на Сешънс като " меко казано непочтено ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР