Американският милиардер Илон Мъск направи частно посещение в Аушвиц-Биркенау, където

...
Американският милиардер Илон Мъск направи частно посещение в Аушвиц-Биркенау, където
Коментари Харесай

Илън Мъск заведе 3-годишния си син в бившия лагер Аушвиц

Американският милиардер Илон Мъск направи частно посещаване в Аушвиц-Биркенау, където в предишното се е намирал някогашният нацистки концентрационен лагер, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция. От фотоси на визитата излиза наяве, че Мъск е отишъл в Аушвиц-Биркенау дружно с 3-годишния си наследник, който се споделя X Æ A-12.
Прочетете още
След това Мъск приказва на конференция в Краков по отношение на възходящия антисемитизъм. Той направи изявление там, откакто неговата обществена мрежа " Екс " се оказа обект на рецензии поради някои материали в нея, възприети като антисемитски, съобщи Ройтерс.



Европейската еврейска асоциация съобщи, че Мъск е посетил Аушвиц-Биркенау дружно с ръководителя на асоциацията, равина Менахем Марголин, консервативния американски публицист Бен Шапиро и оживелия от Холокоста Гидон Лев. " Мъск постави венец на стената на гибелта и взе присъединяване в къса възпоменателна гала и работа край мемориала в Биркенау ", съобщи представител на асоциацията.

След това в Краков на конференция, отдадена на повишаването на антисемитизма след началото на спора сред Израел и " Хамас " в Газа, притежателят на обществената мрежа " Екс " съобщи: " Външните одити, които поръчахме, демонстрират, че има минимум антисемитизъм в " Екс ", в случай че погледнете всички други обществени приложения ".

" Екс " регистрира отдръпване на някои огромни рекламодатели, откакто в края на предходната година Мъск дефинира като " действителната истина " обява в " Екс ", която поддържа антисемитска тайна доктрина.

Доклад на демократичната група за наблюдаване " Медия метърс "   форсира още повече отдръпването на рекламодатели, откакто установи, че в " Екс " са открити реклами до изявления, подкрепящи нацизма. Платформата е завела дело за клюка против групата за наблюдаване.

През ноември предходната година Мъск пътува до Израел, където се разгласи против антисемитизма и против всичко, което " подклажда ненавист и спорове " и съобщи, че " Екс " няма да предизвиква речта на омразата, напомня Ройтерс.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР