Американският клон на най-голямата оцеляла до момента централизирана борса за

...
Американският клон на най-голямата оцеляла до момента централизирана борса за
Коментари Харесай

Активите на американците в Binance са застрашени - ето защо

Американският клон на най-голямата оживяла досега централизирана борса за криптовалути Binance се пробва да откри банка, която да обработва активите на нейните клиенти след скорошния банкрут на Signature Bank, оповестява Wall Street Journal, цитирайки свои източници. Преди това депозитите бяха изпращани или до Signature Bank, или до Silvergate Capital Corp - и двете считани за крипто-приятелски банки. Според новата информация борсата за криптовалути е в развой на търсене на нов сътрудник и той би трябвало да бъде открит " незабавно ".

Binance.US употребява най-малко един медиатор за предпазване на средства

Компанията несполучливо се е опитвала да откри връзки с Cross River Bank и Customers Bancorp Inc , излиза наяве от информацията, оповестена в нов отчет. Според него банките не са склонни да стартират работа с въпросните компании опасения от регулациите на криптопазара.
 Binance са обработили прехвърляния за $346 млн. на ударена от Съединени американски щати крипто борса
Binance са обработили прехвърляния за $346 млн. на ударена от Съединени американски щати крипто борса

Bitzlato е свързвана с хакерски атаки, заобикаляне на глобите против Русия и друга противозаконна активност

През март Комисията за търговия със стокови фючърси (CFTC) упрекна във федерален съд в Чикаго, че Binance и Чанпън Джао - основният изпълнителен шеф на крипто борсата, че постоянно са нарушавали американското законодателство за дериватите, до момента в който компанията се е превръщала в най-голямата платформа за криптотърговия в света. 

Binance отхвърлят обвиняванията . Компанията твърди, че е направила " обилни вложения ", с цел да подсигуряват, че американските консуматори не могат да достъпват запаси в платформата им, които не са позволени на територията на Съединени американски щати. Въпреки това подчертаха, че ще работят с регулаторите в страната.

След години на избухлив напредък, криптоиндустрията претърпя пагубен срив през 2022 година, който с изключение на всичко друго извади нескрито и слабостите на някои от централизираните платформи за цифрови активи.

Сривове като този на борсата FTX " изгориха " с милиарди долари вложителите , доста от които бяха елементарни лековерни консуматори подмамени от обещанията на инфлуенсъри за бърза облага и огромен въздържан приход.

Със своите над 100 милиона консуматори, Binance останаха най-сериозната световна платформа за търговия с крипто в миг, в който американските управляващи оповестиха курс към по-голям надзор и недопускане на спор на ползи и други противозаконни практики. Една пета от всички производства на CFTC през предходната година са свързани със бранша.
 Binance стопира преводите в щатски долари
Най-голямата борса за криптовалути стопира преводите в щатски долари

Причината не е посочена
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР