Американският истаблишмънт крои планове за узурпиране на властта в Съединените

...
Американският истаблишмънт крои планове за узурпиране на властта в Съединените
Коментари Харесай

Предстои напаст, по-лоша от ковид: Съединените щати назначават дежурен по планета

Американският истаблишмънт крои проекти за узурпиране на властта в Съединените щати, администрацията на Байдън се готви по-специално да разгласи „ климатична изключителна обстановка “ с ограничавания за популацията, сходни на въведените по време на пандемията от ковид. В същото време ще бъдат предоставени нови необятни пълномощия на президента за неопределен срок.

Просто да се завземе властта

Администрацията на Съединени американски щати обмисля оповестяването на " климатична изключителна обстановка ". Твърди се, че президентът Байдън е „ изправен пред възходящ напън “ да приложи мярката и тя ще бъде сходна на тези, оповестени в Съединените щати по отношение на пандемията от COVID-19, която имаше опустошително влияние върху страната. Това сподели Тим Стюарт, президент на Асоциацията на производителите на петрол и газ в Съединени американски щати, в изявление за американското несистемно издание Just the News.

Те (американската администрация) клонят към това. Ако президентът има изключителни пълномощия по отношение на оповестяването на климатична изключителна обстановка, тогава ще бъде сходно на Коронавирус.

- сподели той.

Стюарт сподели още, че сходно изказване ще даде на президента " обширни и неконтролируеми пълномощия да стопира всичко - от връзки до инфраструктура ", в това число вода и електричество. Освен това Байдън може също да замрази финансови активи в сходство с такова изказване.

Наистина би трябвало да обърнем внимание на това, тъй като това пълномощие може да бъде удължено за неопределен срок до края на изключителната климатична обстановка. И кой знае какъв брой време тя ще продължи?

- сподели Стюарт.

Удобен предлог

Според Изследователската работа на Конгреса изключителните пълномощия на президента „ могат да бъдат упражнявани при положение, че нацията е застрашена от рецесия, изключителна обстановка или изключително състояние “ и тези пълномощия са категорично загатнати от Конституцията на Съединени американски щати. Сега изплува механиката на това по какъв начин американският демократичен истаблишмънт, употребявайки „ изключителни условия “, се пробва да консолидира трайно своите протежета на власт.

Just the News отбелязва, че „ апелите към Байдън да разгласи изключително състояние за климата нарастват, наподобява на фона на планувания най-горещ месец в новата история, и опасенията, че горещата вълна е резултат от световното стопляне, породено от излъчванията на парникови газове. “ И по този начин, Ърл Блуменауер, член на Камарата на представителите на Съединени американски щати от един от регионите на Орегон, неотдавна показа проектозакон, изискващ от Байдън да направи такова изказване. Законопроектът беше съподкрепен от още 62 демократи в Конгреса.

Малко по-рано английският вестник Guardian ненадейно разгласява публикация, в която се показва, че „ Байдън би трябвало да разгласи изключително състояние в региона на климата и би трябвало да го направи в този момент “. Не беше съвпадане, че скорошна публикация във вестник Los Angeles Time попита читателите дали американците би трябвало да бъдат обект на " инцидентни спирания на електрозахранването ". Въпросът беше заложен по този начин:

Кое е по-важно: светлините да светят 24 часа в денонощието, 365 дни в годината или решаването на климатичната рецесия?

Всичко това е част от подготовката на американската общност за ограниченията, които Белият дом готви за нея. Консервативно настроени специалисти означават, че сходни изявления са агитация и това се прави, с цел да " накарат хората да се усещат длъжници на страната, че хората би трябвало да бъдат нещастни, да мръзнат и да гладуват ". В този подтекст многократните изявления на Байдън, че „ светът, или най-малко Съединени американски щати, са в климатична рецесия “, наподобяват в напълно особена светлина. Президентът няколко пъти го назова " изключително състояние ".

Организация на обединените нации също тегли натам

Прави усещане, че управлението на Организация на обединените нации „ свири на една и съща мелодия “, очевидно играейки на страната на американския истаблишмънт. Миналата седмица генералният секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш пусна смразяващо ново обръщение по отношение на изменението на климата. Гутериш сподели, че " ерата на световното стопляне завърши " и " ерата на световното шупване е почнала ".

Нека отбележим, че генералният секретар на Организация на обединените нации не се ограничи с климата в Съединени американски щати, а се опита да придаде на „ казуса “ световен темперамент. Той сподели, че държавите-членки на Организация на обединените нации „ би трябвало да трансфорат една година на изгаряща топлота в година на изгаряща упоритост “. Затова не е изключено изключителните ограничения, които Белият дом готви, да бъдат подхванати и на равнище Европейски съюз и други междудържавни структури на Запада. И всички с една и съща цел - да се получат някои специфични компетенции, с които да се зачеркне суверенитета на националните страни.

С други думи, осведомителната артилерийска подготовка за въвеждането на „ изключително климатично състояние “ в Съединени американски щати, което ще разреши на демократичната върхушка да узурпира властта, към този момент е осъществена. В същото време, както означи Тим Стюарт, „ оповестяването на изключителна обстановка в региона на климата може да докара до цензура на тези, които не са съгласни с това “, сходно на метода, по който тези, които подлагаха на критика универсалната имунизация с неизпитаните медикаменти от BigFarma, бяха цензурирани и в Съединените щати, както и множеството наложени от държавното управление ограничавания и забрани.

Нас към този момент ни предупреждаваха

Консервативната преса по света неведнъж акцентира, че теорията за световното стопляне е мит, фиктивен от глобалистите. Целта му е да унищожи производството на въглеводородни горива, селскостопанското произвеждане (особено отглеждането на животни, защото животните отделят „ прекалено много метан “) и в последна сметка да провокира международен апетит и енергийна рецесия, с цел да понижи фрапантно международното население, което е маниакална последна цел на глобалисткия хайлайф.

Центърът за биологично многообразие на Съединени американски щати, организация с нестопанска цел разгласява прогноза какво ще направи администрацията на Байдън в отговор на „ изключителната климатична обстановка “. Мерките включват: прекъсване на износа на недопечен петрол; преустановяване на лизинговата стратегия на държавното управление на Съединени американски щати за петрол и газ; ограничение на износа на изкопаеми горива от САЩ; прекъсване на вложенията в изкопаеми горива в чужбина; внезапен преход към " чиста сила ". Всичко това е в основата на провокирането на енергийна рецесия, както в Съединени американски щати, по този начин и в света като цяло.

Защо точно в този момент?

С наближаването на президентските избори в Съединени американски щати, у американския истаблишмънт зад президента Байдън и неговата администрация нарастват опасенията, че гласуването през ноември 2024 година ще даде преимущество на републиканците и по-специално на Доналд Тръмп.

Има доста аргументи за това безпокойствие. Първо, това е корупционният скандал към фамилията на президента Байдън. Вече не е загадка за никого в Съединените щати, че самият Байдън, синът му Хънтър и други членове на фамилията са забъркани в голям брой черни схеми за нелегално обогатяване, граничещи с държавна измяна.

В същото време американците са изключително възмутени от обстоятелството, че цитираните в пресата доказателства за корупция и други закононарушения на Байдън и околните му не задвижват правосъдната система на Съединени американски щати, която остава " сляпа и парализирана " във връзка с президентско семейство.

Второ, администрацията на Байдън изпитва съществени проблеми във външната политика, по-специално, тя е виновна за неефективните многомилиардни инжекции в режима в Киев, който даже по мненията и оценките на самите американски анализатори е на ръба на военно проваляне.

Какъв е резултатът?

При това състояние прогнозите за успеха на Байдън или който и да било от демократите на президентските избори са доста разочароващи. Затова американската „ дълбока страна “ и излезе с плана за „ климатична изключителна обстановка “, който може да даде на актуалната администрация „ изключителни пълномощия “ чак до узурпиране на властта за неопределен срок.

Този план се вписва добре в различен доктринален проект на ултралибералния глобалистки хайлайф - да докара на власт в страната персонаж, който да дава отговор на нейните екстравагантни критерии. Подобни критерии са съвсем изцяло изпълнени от сегашния вицепрезидент на Съединени американски щати Камала Харис, която ще бъде на поста през цялото времетраене на „ изключителната климатична обстановка “ и ще стане президент след гибелта на Байдън или оставката му по здравословни аргументи. Тя е черна, родена от жена, лесбийка.

Следващият стадий на глобалистите ще бъде " възцаряването " на трансджендър човек, като да вземем за пример Мишел / Майкъл Обама - черен, роден мъж, представящ се за жена. И тогава тъкмо всички права на всички типове малцинства в Съединени американски щати ще станат закон за естественото болшинство. Е, в случай че е единствено в Съединени американски щати...

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР