Американският актьор, роден в Австрия, Арнолд Шварценегер намекна за нацисткото

...
Американският актьор, роден в Австрия, Арнолд Шварценегер намекна за нацисткото
Коментари Харесай

Арнолд Шварценегер намекна за нацисткото минало на баща си

Американският артист, роден в Австрия, Арнолд Шварценегер загатна за нацисткото минало на татко си в прочувствен апел към американците за единение. Той също така назова Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския "най-лошия президент " в историята на Съединени американски щати, съобщи Франс прес.

Бившият републикански губернатор на щата Калифорния разгласява видеопослание в Туитър след насилието на Капитолия, което дефинира като опит за държавен прелом, подтикнат от президента Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския.

"Сряда бе Кристалният ден тук, в Съединените щати. Счупените стъкла бяха тези на Капитолия ", споделя със сериозен тип 73-годишният Шварценегер, седнал зад бюрото си.

"Отраснах, обкръжен от унищожени хора, които пиеха, с цел да не помнят своята виновност, че са били част от най-лошия режим в историята ", доверява именитият културист в очевиден намек за нацисткото минало на татко си.

"Никога не съм споделял това толкоз обществено, само че моят татко се прибираше пийнал, един или два пъти в седмицата, и крещеше, биеше ни и караше майка ми да се опасява ", споделя той.

Шварценегер не декларира категорично, че татко му е бил нацист, само че добавя, че не го упреква, тъй като "моят татко, сходно на нашите съседи, е бил подведен от неистини и аз зная до каква степен стигат този тип неистини ".

"Президентът Тръмп се стремеше да обърне резултата от едни избори, които бяха почтени. Той опита държавен прелом, като заблуди хората с неистини ", споделя Шварценегер, чието обръщение бързо закупи известност в интернет.

"Президентът Тръмп е един провалил се началник. Той ще остане в историята като най-лошия президент (на САЩ) от всички ", отбелязва артистът, прочул се с функциите на Терминатор и Конан Варварина. Шварценегер въпреки всичко показва удовлетворение, че Тръмп "скоро ще има цената на остарял туит ", визирайки завършващия на 20 януари мандат на американския президент.

"Каквато и да е вашата политическа принадлежност, аз ви апелирам да се присъедините към мен, с цел да кажете на определения за президент Джо Байдън: пожелаваме ви да съумеете, в случай че вие съумеете, нашата страна ще успее ", декларира Шварценегер. Накрая той се обръща към участниците в щурма на Капитолия с думите: "На тези, които се пробваха да смъкват конституционния ред в Съединените щати, им споделям това: вие в никакъв случай няма да спечелите. "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР