Американският актьор Никълъс Кейдж вярва, че храната от насекоми може

...
Американският актьор Никълъс Кейдж вярва, че храната от насекоми може
Коментари Харесай

Никълъс Кейдж: Ако ядем буболечки, ще преборим световния глад

Американският артист Никълъс Кейдж има вяра, че храната от инсекти може да реши казуса с глада в международен мащаб, и прикани да се ядат инсекти в името на всеобщото богатство.

 

Той показа мислите си за яденето на буболечки пред „ Yahoo Entertainment ” по време на взаимно изявление с сътрудника си от " Ренфийлд " Никълъс Холт.

" Ако се отървете от страха и уплахата от инсекти, можете да решите казуса със международния апетит. Тези храни са с високо наличие на белтъчини, без мазнини, с чудесни хранителни субстанции. И най-важното, те са на всички места! " - разяснява актьорът изгодите от буболечките. Самият той обаче признава, че това надали в миналото ще се случи.

 

 

Необичайната тематика за изявлението породи по време на разискването на кино лентата " Ренфийлд ", чиято международна премиера се състоя през март 2023 година Според сюжета основният артист Никълъс Холт трябваше да яде буболечки - щурци и колорадски бръмбари .

На снимачната площадка Холт се храни с насекомите, приготвени с масло, подправки и карамел . Той показа, че не утвърждава усета на колорадския бръмбар, само че харесал щурците.

 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР