Американският актьор Мозес Моузли почина на 31 години в щата

...
Американският актьор Мозес Моузли почина на 31 години в щата
Коментари Харесай

Актьорът от Живите мъртви Моузес Дж. Моузли е намерен мъртъв

Американският артист Мозес Моузли умря на 31 години в щата Джорджия, съобщи Юнайтед прес интеренешънъл, като цитира неговия управител.

Той беше прочут с функциите си в сериалите " Живите мъртви ", " Пазители ", както и във филмите " Радостен звук ", " Игрите на глада: Въпламеняване ", " Стажанти " и други.

Според уеб страницата TMZ гибелта на Моузли е настъпила вследствие на рана от огнестрелно оръжие. Основната версия на проверяващите е, че става въпрос за самоубийство, предава Българска телеграфна агенция.

Тялото на артиста е намерено предходната седмица в Стокбридж, щата Джорджия, откакто фамилията му го оповестило за липсващ. Няколко дни роднините не успявали да открият контакт с него.

" Мозес беше изумителен човек и в случай че имахте опцията да се срещнете с него, той щеше да направи деня ви необикновен. Той беше доста надарен, огромен другар, подобен, на който можете да се обадите за всичко. Винаги се вълнуваше от живота и работата в развлекателния бизнес ", съобщи неговият управител в известие до уеб страницата на списание " Пийпъл ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР