Американският актьор Матю Пери, известен най-вече с ролята на Чандлър

...
Американският актьор Матю Пери, известен най-вече с ролята на Чандлър
Коментари Харесай

“Сърцераздирателен ден”. Почина актьорът, изиграл Чандлър от “Приятели”, Матьо Пери

Американският артист Матю Пери, прочут най-много с ролята на Чандлър Бинг в хитовия ефирен ситком от 90-те години " Приятели ", умря на 54-годишна възраст, заяви Би Би Си.

Актьорът е бил открит мъртъв в дома си в Лос Анджелис, оповестиха източници от правоохранителните органи пред американски медии.

Сериалът " Приятели ", който проследяваше ориста на шестима млади другари, живеещи в Ню Йорк, се излъчваше от 1994 до 2004 година Последният му епизод е гледан от 52,5 милиона души в Съединени американски щати, което го прави най-гледания ефирен епизод на 2000-те години.

Вестниците LA Times и TMZ, които първи оповестиха, че Пери е умрял, обявиха, че артистът е бил открит в безпомощно положение в гореща вана в дома си.

Говорител на пожарната работа в Лос Анджелис съобщи пред Би Би Си, че първите спасители са отишли на адрес в региона на Пасифик Палисейдс по отношение на " водна повреда " от незнаен вид, само че не назова името на Пери.

Телевизия Warner Bros, която продуцира " Приятели ", съобщи: " Съкрушени сме от кончината на скъпия ни другар Матю Пери ".

" Матю беше необикновено надарен артист и неизменима част от фамилията на Warner Bros. Television Group ", се споделя в изказването.

" Влиянието на неговия комедиен талант се усещаше по целия свят, а наследството му ще продължи да живее в сърцата на толкоз доста хора. Това е трогателен ден и ние изпращаме нашата обич на фамилията му, на околните му и на всички негови предани почитатели. "
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР