Американският актьор Крис Нот, по-известен с ролята си на Тузара

...
Американският актьор Крис Нот, по-известен с ролята си на Тузара
Коментари Харесай

Тузара загуби ролята си в хитов сериал заради обвинения в сексуално насилие

Американският артист Крис Нот, по-известен с ролята си на Тузара в хитовия сериал " Сексът и градът ", е отхвърлен от телевизионния сериал " Закрилникът " поради обвиняванията в полово принуждение против него. Това заяви " Холивуд Рипортър ", като се базира на изказване на Universal Television, продуцентската компания, която стои зад плана на телевизия CBS.

" Крис Нот към този момент няма да се снима в нови епизоди на сериала " The Equalizer ", това влиза в действие неотложно ", цитира изданието взаимно изказване на двете компании. В него се прецизира, че артистът ще се появи в още един епизод, който към този момент е финализиран, написа БГНЕС.
Тузара ще взе участие в новите епизоди на " Сексът и градът "
Вероятно няма човек, който да не е схванал за завръщането на сериала „ Сексът и градът “ (Sex and the City), от който предсто...
Прочети повече
Решението за премахване на Нот от плана идва четири дни откакто се появи новината за обвиняванията, отправени против него от две дами. И двете настояват, че артистът е направил полово посягане върху тях - в единия случай в Лос Анджелис през 2004 година, а във втория - в Ню Йорк през 2015 година Нот отхвърля обвиняванията. Непосредствено след първата обвинителна обява обаче артистът загуби няколко контракта.

В " Закрилникът ", филм за човек, подготвен да се притече на помощ на другите, Нот играе ролята на някогашен шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ. Най-известен е с присъединяване си в сериалите " Закон и ред " (Майк Логан) и " Сексът и градът " (Мистър Биг или Тузара).

Още от ШОУБИЗНЕС:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР