Американският актьор Дани Мастерсън, който стана световноизвестен с ролята на

...
Американският актьор Дани Мастерсън, който стана световноизвестен с ролята на
Коментари Харесай

Съдят звезда от сериала “Шеметни години” за три изнасилвания

Американският артист Дани Мастерсън, който стана знаменит с ролята на Стивън Хайд от сериала " Шеметни години” (That '70s Show), беше задържан и упрекнат в три изнасилвания. Твърди се, че ги е направил сред 2001 година и 2003 година - до момента в който към момента се снимаха епизодите на хитовия сериал, в който взе участие с Аштън Къчър и Мила Кунис.
Издадоха автобиографият на Уди Алън след скандал Синът на режисьора беше един от хората, които най-усилено опитваха да попречат на книгата да излезе
Полицията на Лос Анджелис е почнала да проверява обвиняванията в обезчестяване още през 2017 година Актьорът остана няколко часа в ареста, след което беше освободен. Мастерсън трябваше да заплати гаранция от над 3 милиона $.

Снимка: Getty Images

Дани Мастерсън е упрекнат, че през 2001 година (по това време единствено на 25) е изнасилил 23-годишна жена. През април 2003 година е изнасилил 28-годишна жена, а по-късно същата година е изнасилил друга 23-годишна жена, която е поканил в дома си. Освен тези три случая се допуска, че Мастерсън е изнасилил още две дами, само че прокуратурата няма задоволително доказателства, с цел да му повдигне обвинявания.

Ако съдът признае 44-годишния артист за отговорен, това може да му донесе присъда от 45 години до пожизнен затвор.

На уеб страницата LadyZone.bg може да прочете още за порасналите артисти от известния сериал:
Зездата от " Шеметни години ” Дани Мастерсън ще се изправи пред съда по три обвинявания в обезчестяване Актьорът, който е най-известен в ролята на Стивън Хайд, заплати гаранция от над 3 милиона $ Мила Кунис и Аштън Къчър – обич като от сантиментален филм Как първата целувка на Мила Кунис се оказа с бъдещия ѝ брачен партньор Аштън Къчър Съветът на Мила Кунис, който може да е потребен на всички работещи майки Актрисата го е споделила с Лора Препън, с която играят дружно в “Шеметни години ”
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР