Американският актьор Бен Стилър се срещна с украинския президент Володимир

...
Американският актьор Бен Стилър се срещна с украинския президент Володимир
Коментари Харесай

Бен Стилър се срещна със Зеленски: Вие сте моят герой

Американският артист Бен Стилър се срещна с украинския президент Володимир Зеленски и изрази възхищението си от дейностите му след съветското настъпление в страната на 24 февруари, съобщи Франс прес.

" За мен е огромна чест... Вие сте моят воин ", сподели холивудската звезда на Зеленски, който също имаше актьорска кариера.

Бен Стилър е дипломат на благосклонност на Организация на обединените нации. Срещата в Киев се организира във връзка Световния ден на бежанеца, отбелязван на 20 юни. Снимки от нея бяха оповестени от украинското президентство.

" Това, което направихте, методът, по който мобилизирахте страната, света, е в действителност въодушевяващ ", добави Бен Стилър, акцентирайки многочислените речи, които Зеленски произнесе, с цел да получи поддръжка за страната си.

Преди това Стилър посети Ирпин, където се водеха яростни боеве при започване на нашествието. Това е и най-близката точка до столицата Киев, достигана от съветската войска, отбелязва Франс прес.

" Имам възприятието, че е мъчно да се разбере какво в действителност се случва тук, без да дойдеш ", показа холивудският артист. " Тази заран бях в Ирпин... действителният мащаб на разрушенията, виждате го по малкия екран, виждате го в обществените мрежи, само че е друго да го видите в действителност, да го почувствате и по-късно да разговаряте с хората ".

На британски език президентът на Украйна благодари на Бен Стилър за визитата и сподели, че е " доста значимо " той да напомня на света какво се случва в Украйна.

" За нас е значимо хората да не не помнят. Не е забавно да се приказва за войната всеки ден..., само че за нас е доста значимо ", изясни още Володимир Зеленски.

Двамата мъже разискаха и общия си интерес към комедията.

" Изоставихте страхотна актьорска кариера ", сподели Стилър, прочут с филми като " Запознай ме с вашите ", " Нощта в музея ".

" Не толкоз, колкото вашата ", отвърна му Зеленски, който преди да бъде определен за президент през 2019 година, взе участие в сатиричния сериал " Слуга на народа ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР