Американските собственици на Манчестър Юнайтед са поставили абсурдно висока цена

...
Американските собственици на Манчестър Юнайтед са поставили абсурдно висока цена
Коментари Харесай

Глейзър поставили абсурдно висока цена на Манчестър Юнайтед

Американските притежатели на Манчестър Юнайтед са сложили неуместно висока цена на клуба, с цел да покажат ясно, че не желаят нито да продават, нито да договарят за възможна промяна на собствеността. Според " Мирър " семейство Глейзър желаят умопомрачителните 9 милиардна паунда, което е над два пъти повече от върха за най-скъпо продаден състезателен клуб. През лятото клубът от НФЛ Денвър Бронкос бе продаден на консорциума Walton-Penner за към 4,2 милиарда паунда. Така бързо бе усъвършенстван върхът, поставане със закупуването на Челси, за който новият притежател Тод Боели заплати 2,5 милиарда паунда и пое уговорката да влага във времето спомагателни 1,75 милиарда.

Според " Спорт Илюстрейтид " сега най-скъпият футболен клуб е Реал Мадрид, който е оценен на към 4,6 милиарда паунда. На второ място е Барселона - 4,5 млрд, а третата позиция е точно за Манчестър Юнайтед, оценен на 4,1 милиарда. Следват Ливърпул (4 млрд) и Байерн (3.9 млрд).

Глейзър са сложили тази цена, откакто английският милиардер сър Джим Ратклиф призна, че за повторно е направил опит да купи Манчестър Юнайтед и е разговарял за това с американците, само че те са оповестили, че клубът не се продава.
 Британски милиардер отново се е опитвал да купи Манчестър Юн Британски милиардер отново се е опитвал да купи Манчестър Юн
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР