Американските сили, подпомогнати от ексадрени миноносци от състава на армията,

...
Американските сили, подпомогнати от ексадрени миноносци от състава на армията,
Коментари Харесай

САЩ са унищожили над 80 дрона и поне 6 ракети, насочени срещу Израел

Американските сили, подкрепени от ексадрени миноносци от състава на армията, управителен от Европейското командване на Съединени американски щати, са унищожили онзиден и през вчерашния ден над 80 еднопосочни щурмови дрона и най-малко 6 балистични ракети, ориентирани против Израел от териториите на Иран и Йемен, заяви Централното командване на въоръжените сили на Съединени американски щати (СЕНТКОМ).

Сред изумените цели са балистична ракета, намираща се към момента на своята мобилна система за изстрелване, и седем безпилотни летателни апарата, съобщи Българска телеграфна агенция. Те са били унищожени на земята, преди изпращането им по посока на Израел от територия в Йемен, следена от локалните бунтовници хуси, са написали от СЕНТКОМ в обществената платформа " Екс ".

В нощта на събота против неделя Иран нападна израелската територия с над 300 дрона и ракети в отговор на хипотетичния израелски удар против иранското консулство в сирийската столица Дамаск на 1 април, който аргументи гибелта на висши командири от иранския Корпус на гвардейците на Ислямската гражданска война, напомня Ройтерс.

" СЕНТКОМ остава на линия в поддръжката си за Израел в отбраната против тези рискови дейности на Иран. Ще продължим да работим взаимно с нашите районни сътрудници, с цел да засилим локалната сигурност ", разгласи армията на Съединени американски щати.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР