Американските медии, позовавайки се на представители на Пентагона съобщават, че

...
Американските медии, позовавайки се на представители на Пентагона съобщават, че
Коментари Харесай

САЩ прехвърлят допълнителни войски в Сирия, съобщават американските медии

Американските медии, базирайки се на представители на Пентагона оповестяват, че елементи на морската пехота на страната се трансферират в американката база в Ет Танф в югоизточна Сирия след предизвестията на Русия за готвен удар по ислямистите в региона, предава Интерфакс.

Американската страна твърди, че в региона се готви подготовка на силите на умерената сирийска съпротива за битка против ислямистките екстремисти. На място за задачата са трансферирани повече от 100 американски морски пехотинци.

В момента в Ет Танф, към която американците са открили 55 км. „ зона за еконфликтация “ се намират към 600 американски, английски и норвежки военнослужещи, както и представители на специфичните служби на Йордания “.

„ Съединени американски щати не желаят да водят война с руснаците, с държавните сили на Сирия или с други групировки, които оказват поддръжка на Сирия в гражданската война, съобщи прессекретарят на Централното командване на Съединени американски щати подполковник Ърл Браун. „ Но Съединени американски щати нямат желание да ес въздържат от потребление на нужна и пропорционална мощ за отбрана на войските на Съединени американски щати, обединенията и сътрудниците.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР