Американски военни са прекарали десетина дни това лято в района

...
Американски военни са прекарали десетина дни това лято в района
Коментари Харесай

Фрог нюз разкри мистерията: US-военни са били в хижа „Родопи“ над с. Чурен

Американски военни са прекарали десетина дни това лято в региона над с. Чурен в Родопите. Те трансформирали в своя база хижа „ Родопи “, някогашна държавна почивна станция. Тяхното наличие събудило любознанието на локалните поданици, само че те по този начин и не разрбали, за какво са там чужденците. Все отново някои били чули, че са издирвали паднал аероплан от Второта международна война.
Присъствието на US-военните е било авансово в съгласие с българските управляващи. Това оповестиха за Фрог нюз източници от Народното събрание. Един от осведомените бил Цветан Цветанов, началник на Комисията за вътрешна сигурност.

Във Facebook се появиха версии, че американците са търсили следи от извънземни цивилизации. Любопитството е предизвикано от фотоси на американски боен хеликоптер Chinook, кацнал в подножието на български връх. Къде тъкмо е това обаче, не се оповестява.

Чурен е малко селце, в което през зимата остават 4-5 индивида. Предполага се, че става дума за експедиция, която търси паднал американски аероплан B-17 Flying Fortress („ летяща цитадела “) от времето на Втората международна война. Както е известно стотици английски и американски бомбардировачи и изтребители са пускали бомби и са обстрелвали български градове и села в края на 1943 и доникъде на август 1944 година Свалените „ летящи замъци “ над наша територия са над 90. Затова е много необичайно след толкоз години да бъде търсен тъкмо подобен аероплан, освен това в Родопите, където не е известно да е имало бомбардировки. Най-близкият регион, обект на въдушни офанзиви е Карлово, което е на повече от 70 км разстояние, в посока Стара планина.



Село Чурен

Колкото до извънземните – те са тематика на медийни изявления и спекулации непрестанно. Само през последните две години известията, свързани с извънземни в Родопите са над 120. В някои от тях се твърди, че под Пловдив има център на цивилизации от друга вселена.

Дали подобен „ център “ е построен и край село Чурен евентуално ще научим от някои „ професори “, които от години описват всевъзможни истории за връзките на траките с Космоса. Възможно е тези „ разкрития “ да са стигнали и до НАСА, откъдето да са изпратили специфична експедиция да изследва терена.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР