Американски турист беше изправен пред Районния съд във Варна заради

...
Американски турист беше изправен пред Районния съд във Варна заради
Коментари Харесай

Турист от САЩ се изпика на пъпа на ромската махала във Варна и стана наистина страшно

Американски екскурзиант беше изправен пред Районния съд във Варна поради нещо прекомерно несвоевременно, което той направи в ромската махала Максуда. Той реши да се облекчи на една от улиците в квартала, очевидно без да схваща каква неточност прави, написа Петел бг.

Инцидентът се породил, откакто локални младежи, при паркиране забелязали дейностите му, тръгнали заплашително към него, като почнали да крещят и да блъскат него и приятелката му. Цивилни служители на реда забелязали спора и се намесили, описват от пресслужбата на съда.
По отношение на 24-годишния екскурзиант има формиран акт за установена демонстрация на дребно безчинство, изразяваща се в уриниране по улица „ Наум “ от квартал „ Максуда “, в следобедните часове на 26 юли т.г.
Съдът одобри, че въпреки да има данни за морално укоримо държание, в съответния случай не е осъществено нарушаване, визирано в Указа за битка с дребното безчинство. По делото липсват данни младежът да е показал демонстративно оскърбително отношение или да е целял умишлено да наруши публичния ред. В правосъдна зала той благодари на чиновниците на реда за оказаното му подпомагане за предотврятяване на възможен по-сериозен спор.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР