Американски политици предлагат законопроект за натиск върху Хонконг, пише китайското

...
Американски политици предлагат законопроект за натиск върху Хонконг, пише китайското
Коментари Харесай

The Global Times: Американски политици предлагат законопроект за натиск върху Хонконг

Американски политици оферират законопроект за напън върху Хонконг, написа китайското англоезично издание The Global Times, показан без редакторска интервенция, представен от " Фокус ".

``
реклама
Политиците във Вашингтон форсират дейностите си за разпространение на инструмента, който могат да употребяват, с цел да се намесят в законодателството на Хонконг. Сенатът на Съединени американски щати в четвъртък стартира развой, прочут като гореща линия, за ускорение на приемането на Хонконгския закон за правата на индивида и демокрацията в Сената още през идващия понеделник. Мярката разрешава законопроекта да заобиколи естествената процедура, в случай че има единомислещ консенсус. В същия ден Комисията за обзор на стопанската система и сигурността на Съединени американски щати и Китай в годишен отчет предлага на Конгреса да одобри законодателство, в което се показва, че Съединени американски щати ще прекратят специфичния търговски статус на Хонконг, в случай че Народноосвободителната войска или националната въоръжена полиция „ се включат във въоръжена интервенция в Хонконг. "
Тези ходове на Съединени американски щати демонстрират ясното му отношение: радикалните протестиращи в Хонг Конг могат да вършат каквото си желаят - да убиват хора с тухли, да подпалват или да бият хора, които не са съгласни с тях, и да хвърлят рискови парчета от мостове, до момента в който всички дейности, подхванати от ръководещите, с цел да спрат насилието и да сложат завършек на хаоса в сходство с оферти закон ще бъдат приети за разгром върху демокрацията и свободата.
Това е най-безсрамната засегнатост и замяна на справедливостта и морала. Демокрацията и свободата би трябвало да се основават на върховенството на закона. Когато яростта порази Хонконг, поддръжката на Вашингтон за протестиращите се трансформира в закононарушение против града и неговите 7 милиона поданици. Конгресът на Съединени американски щати желае да съсипе просперитета на Хонконг и да трансформира града в безпорядък, която да повлече след себе си и развиването на Китай.
Вашингтон приветства вандализма на мафиотите за заличаване на Хонконг и преглежда напъните на държавното управление на Хонконгския специфичен административен район като угнетяване на демокрацията и свободата. Колко безмилостно и лицемерно е. Политиката, сходно на отровата, убива човешкото у някои американски политици, карайки ги обезверено да основават проблеми на Китай с цената на живота и бъдещето на хората от Хонконг.
Въпреки това американските политици не могат да преобладават в развиването на обстановката в Хонконг. Накъде ще тръгне градът зависи от отношението на хонконгската общност и главния закон.
Все повече и повече хонконгци са изтощени от унищожаването на живота, породено от насилието. Те не устоят да виждат домовете си унищожени от вълнения и западни сили и са разбрали, че Хонконг е достигнал невиждан сериозен миг. Много поданици непринудено почистват барикадите по улиците през днешния ден, изразявайки опълчването си на мафиотите. Мълчаливото болшинство към този момент няма да мълчи.
Правителството и полицията на самостоятелния регион са решени да спрат насилието и да прекратят хаоса съгласно закона, а централното държавно управление им предлага непоколебима поддръжка. Китайското държавно управление твърдо ще отбрани националните ползи за суверенитет, сигурност и развиване и уверено ще се опълчи на всяка интервенция на външни сили в делата на Хонконг.
Призоваваме всички миролюбиви и поддържащи развиването сили по света да осъдят хонконгските вълнения, намесата в хонконгските каузи на страни като Съединени американски щати и Англия и поддръжката им за мафиотите. Ако интервенционистките актове на Запада съумеят, това ще бъде дълготрайна опасност за международния мир и непоклатимост и ще съставлява общо предизвикателство за разрастващите се страни.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР