Американски и руски военни, работили във военновъздушните сили твърдят, че

...
Американски и руски военни, работили във военновъздушните сили твърдят, че
Коментари Харесай

Мистерии! НЛО редовно посещават ядрени военни бази

Американски и съветски военни, работили във военновъздушните сили настояват, че НЛО постоянно се появяват над стратегически нуклеарни военни бази, като по време на появяването им се записват необясними механически проблеми, водещи до краткотрайно блокиране и изключване на системите за ръководство на нуклеарните бойни глави. Тези изказвания са на Робърт Хейстингс, който от 1981 година до в този момент събира свидетелски показания и проучва информацията, обвързвана с появяването на НЛО над нуклеарни бази и други стратегически военни обекти.

Хейстингс разполага с достоверна информация от военни и цивилни жители за десетки случаи на наблюдаване на НЛО над нуклеарни военни бази, написа Дарик.

Между края на септември 2010 и началото на април 2011 година той е получил достоверни отчети за наблюдаване на НЛО, които са във форма на пура, цилиндър, сферична, триъгълна форма, маневрирани наоколо до известни обекти в разнообразни бази.

Първите случаи на НЛО над сходни обекти са регистрирани още при започване на 50-те години на предишния век, когато Съединени американски щати и някогашният Съветски съюз са в трескава конкуренция за нуклеарно въоръжаване. Съществуват разнообразни разкрити документи на ФБР и военновъздушните сили, че над базата в щата Тенеси през интервала от 12 октомври до 20 декември 1950 година са регистрирани не по-малко от 14 обособени наблюдения на НЛО. По това време в тази база е почнало производството на оръжия с уран и плутонии за разширяващия се тогава боеприпас на Съединени американски щати. Информацията се базира на отчетите на разнообразни държавни чиновници по сигурността, както и на военни водачи и радарен личен състав.

Военновъздушната база „ Уорън “ в Уайоминг също е постоянен обект на визити на НЛО. Според оповестен по-късно меморандум към плана „ Синя книга “ от доктор Хайнек на 1 август 1965 година в продължение на близо един час шест НЛО, подредени отвесно висят над ризличини силози с нуклеарни ракети на същата база.

Достоверна информация за сходни случки през годините дават 120 разнообразни уволнени или пенсионирани военни.

През 2011 годино шестима запасни офицери и някогашен чиновник във Военновъздушни сили дават персконференция по тематиката. Капитан Робърт Салас твърди, че на 16-ти март 1967 година във военната база Малмстрьом в Монтана НЛО е висящ над базата.

Полковник Чарлз Халт твърди, че преди към 30 години е видял НЛО над базата на Кралските военновъздушни сили Bentwaters в Ипсуич. НЛО излъчвало светлини към базата.

След случките всички били предизвестени в никакъв случай да не разкриват елементи за тези събития. Халт счита, че разследващите служби на Съединени американски щати и на Обединеното кралство са се опитвали тогава, а и в този момент да омаловажават смисъла на тези произшествия, като употребяват добре изпитаните способи за дезинформация.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР