Американски експерти смятат, че новият вариант на коронавируса – ,

...
Американски експерти смятат, че новият вариант на коронавируса – ,
Коментари Харесай

Д-р Фаучи: Омикрон вероятно не е толкова опасен като Делта варианта

Американски специалисти считат, че новият вид на ковид –, не е толкоз рисков като „ Делта “. Новата разновидност бързо се популяризира в Съединените щати, само че първичните оценки сочат, че не е толкоз смъртоноснa.

Главният медицински консултант на президента Джо Байдън, лекар Антъни Фаучи, съобщи по Си Ен Ен, че въпреки всичко би трябвало да се внимава в заключенията кой вид е по-тежък. Фаучи съобщи още, че се работи за бърз отговор на „ Омикрон “. „ Работим взаимно с фармацевтичните компании за идващите стъпки. Една от тях е увеличение на производството на ваксини. Другата вероятно е създаването на двувалентна ваксина, която да противостои на родовия вариант, и на новата версия “, съобщи Фаучи.
Антъни Фаучи: Омикрон евентуално е резистентен на имунизациите
Главният експерт по инфекциозни заболявания в Съединени американски щати Антъни Фаучи е безапелационен, че новият вид на ковид Омикрон е резистентен на до...

Mного европейски страни към този момент върнаха строгите условия за негативен PCR или антигенен тест при влизане на непознати жители на тяхна територия, напомня БТВ.

Още от АМЕРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР