Американски диетолози препоръчаха да ядем кисело мляко като ордьовър преди

...
Американски диетолози препоръчаха да ядем кисело мляко като ордьовър преди
Коментари Харесай

Ето какво трябва да консумираме преди всяко хранене, за да сме здрави

Американски диетолози предложиха да ядем кисело мляко като ордьовър преди всяко хранене, тъй като то смъква кръвното налягане, предотвратява артрита и възстановява бактериите в храносмилателната система.

Дори при хората, които ядат доста месо и въглехидрати, киселото мляко лимитира възпаленията, провокирани от наситените мазнини.
 Откажи се да избираш! Edna предлага Откажи се да избираш!
Учените от университета на Уисконсин-Медисън са работили със 120 дами в предменопауза. Те са поискали от половината, които били или със затлъстяване, или с обикновено тегло, да ядат по 340 гр нискомаселно подсладено кисело мляко на ден. Други 60 трябвало да ядат същото количество артикули без мляко.

Изследването е следващото, което демонстрира, че ферментиралите млечни артикули като киселото мляко и сиренето, имат благоприятен резултат върху положението на храносмилателната система и лимитират възпаленията. Това опонира на публикуваните рекомендации да бъдат избягвани млечните артикули.

"Наблюдавахме неотложен резултат, който продължи девет седмици “, сподели ръководителят на екипа доктор Брад Болинг. ‘Предполагаме, че с времето той ще се усилва ".

Учените открили забележителен спад на молекулите, сигнализиращи за инфектиране, в кръвта на участничките на режим с кисело мляко. Освен това то усъвършенства метаболизма наглюкозата на доброволките със затлъстяване и форсира спада на равнищата на глюкозата след хранене.

 кисело мляко Thinkstock

Времето, по което се яде киселото мляко, не е значимо, прецизираха учените. От основно значение е да се одобряват положителни бактерии дружно с естествената храна.

Изследването не слага и горна граница на одобряваното кисело мляко на ден. Учените са се спрели на количество от 340 гр, тъй като това е половината от препоръчваното за дневна дажба на млечни артикули в Съединени американски щати.

Хроничното инфектиране се свързва със затлъстяване, метаболитен синдром, сърдечносъдови и други болести.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР