България не може да има нормално управление оттук нататък, ако

...
България не може да има нормално управление оттук нататък, ако
Коментари Харесай

Кирил Петков: Пеевски е увиснал на врата на Бойко Борисов и го задушава

България не може да има обикновено ръководство оттук насетне, в случай че тази взаимозависимост на Бойко Борисов от Делян Пеевски не бъде прекратена. Това каза пред публицисти в коридорите на Народното събрание съпредседателят на " Продължаваме Промяната "  Кирил Петков, предава Българска телеграфна агенция.

По думите му, Делян Пеевски е висящ на врата на Бойко Борисов и го задушава. Петков се обърна и към гласоподавателите на ГЕРБ, че в случай че желаят партията да има обикновено ръководство и да бъде част от европейското ръководство, би трябвало да се отърват от воденичния камък, който се е закачил на огромния, може би хлъзгав врат на господин Борисов, и това е господин Пеевски.

Аз съм сигурен, че Росен Желязков не би нарушил Конституцията и разпоредбите, в случай че имаше свободна воля, уточни Кирил Петков във връзка отстраняването на ръководителя на Народното събрание. Да, само че господин Пеевски му подвикваше от първия ред, господин Борисов се съгласяваше и той нарушаваше разпоредбите, разяснява той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР