Американската звезда на женския футбол Меган Рапино призова своите съотборнички

...
Американската звезда на женския футбол Меган Рапино призова своите съотборнички
Коментари Харесай

Скаралата се с Тръмп звезда на женския футбол в САЩ не се отказва от позицията си

Американската звезда на женския футбол Меган Рапино прикани своите съотборнички от националния тим да я поддържат в бойкотирането на визитата в Белия дом по покана на президента Доналд Тръмп. Той я разкритикува в обществените мрежи, където написа, че „ първо би трябвало да завоюва, а след това да приказва ".

Рапино отвърна, че няма да откликне на поканата за посещаване в Белия дом, което провокира нова реакция от Тръмп.

Президентът я упрекна в пренебрежение. „ Меган не трябва да демонстрира пренебрежение към нашата страна, Белия дом или нашия байрак, изключително откакто е направено толкоз доста за нея и за екипа. Гордейте се със знамето, което носите ", написа още Доналд Тръмп.

На днешната конференция преди мача с Франция от 1/4-финалите на Световното състезание за дами, Рапино не отстъпи от думите си.

„ Стоя зад думите си, че няма да отида в Белия дом. Не мисля, че бих окуражила и моите съотборнички от националния тим да отидат. Ние сме си извоювали тази естрада, на която се намираме с доста време, старания и горделивост. Не считам, че би трябвало да се откажем от това поради администрация, която явно не се бори за същите неща като нас ", съобщи пред кореспонденти Меган Рапино. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР