Американската телевизия ABC отмени излъчването на комедийния сериал Розан след

...
Американската телевизия ABC отмени излъчването на комедийния сериал Розан след
Коментари Харесай

ABC свали сериал заради расистки туит

Американската телевизия ABC анулира излъчването на комедийния сериал " Розан " след като звездата на сериала Розан Бар разгласява расистки туит, оповестява Би Би Си.

В обявата си в Twitter Бар свързва някогашна помощничка на семейство Обама от афро-американски генезис с маймуна. Впоследствие звездата се извини и изтри туита, само че това не промени решението на телевизионна мрежа да смъкна ситкома. От ABC показаха, че считат, че написаното е " непоносимо, отблъскващо " и не дава отговор на полезностите на малкия екран, по тази причина са решили да откажат излъчването на сериала в бъдеще. 

В туита на Бар е било записано за въпросната жена - Валъри Джарет -  " Мюсюлманските братя и Планетата на маймуните си родиха бебе: вдж ".

65-годишната актриса е известна с поддръжката си към президента Доналд Тръмп. Впоследствие тя се извини в Twitter и даже приключи регистрацията си там. " Извинявам се на Валъри Джарет и на всички американци. Съжалявам, че направих тази грозна смешка за нейната политика и нейния външен тип ", написа тя. " Трябваше да внимавам ", добави Бар и разгласи, че повече няма да разгласява в Twitter.

Новите епизоди на сериала от 90-те години " Розан " бяха рейтингов шлагер в Щатите. Първите девет сезона на сериала " Розан " са излъчени в страната от 1988 до 1997 година Десетият потегли тази година на 27 март и приключи на 22 май и бе най-гледаният за ТВ серозна 2017-2018 по огромните американски малките екрани. ABC беше оповестила, че е поръчала единайсети сезон само три дни след излъчването на първия епизод на десетия.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР