Американската риалити звезда и бизнесдама Ким Кардашиян не пропусна да

...
Американската риалити звезда и бизнесдама Ким Кардашиян не пропусна да
Коментари Харесай

Ким Кардашиян се пошегува с изчезването на Кейт Мидълтън

Американската риалити звезда и бизнесдама Ким Кардашиян не пропусна да спомене това, за което всички таблоиди клюкарстват от седмици: къде отиде Кейт Мидълтън? На фона на спекулациите за местонахождението на принцесата, тя публикува няколко фотоси на страницата си в Instagram, като написа: „ Отивам да диря Кейт “.

Снимките я демонстрират, облечена с тениска от турнето Up in Smoke, в началото наречено The Boyz in the Hood, именитото турне от 2000 година, включващо най-хубавите рап и хип-хоп реализатори от това време като Dr. Dre, Snoop Dogg и Eminem. Носеше и кожен панталон с фон, лъскава огърлица, а в ръцете си държеше дребна черна чанта.
 Моден отбор на Ким Кардашиян Ким Кардашиян побърза да влезе в дневния ред с изгубването на принцесата на Уелс Снимка: Instagram/kimkardashian
Според Daily Mail известието се появило ден откакто стана известно, че принц Хари - зетят на Кейт - е на ски в Аспен с Кори Гембъл, гаджето на Крис Дженър, майката на Ким Кардашиян. Те бяха съпроводени от милиардерката от приложението за запознанства Bumble Уитни Улф и брачна половинка й Майкъл Хърд. 

Междувременно другари на Катрин и принц Уилям споделят, че двойката е съкрушена и шокирана от абсурда, зародил поради редактирането на фотоси, както и от слуховете за изневерите на принца. Въпреки това Катрин няма да разгласява нова фамилна фотография преди 23 април, рождения ден на принц Луи.

Принцеса Кейт не се е появявала публично обществено, откакто претърпя тежка коремна интервенция на 16 януари, което докара до възходящо цунами от спекулации за незнайното й здравословно положение. Дворецът Кенсингтън писа няколко пъти, че тя се „ възвръща добре “. Въпреки това толкоз дългото неявяване на Кейт, най-малко онлайн, продължава да умножава слуховете.
 Кейт Мидълтън 2024 деца На вдигналата толкоз доста звук фотография Кейт театралничи без брачна халка Снимка: Instagram @princeandprincessofwales
Феновете на Катрин да вземем за пример видяха, че на скандалната фотография, която беше редактирана, няма брачна халка на пръста на бъдещата кралица. Това провокира още по-голямо безпокойствие измежду почитателите, които си спомниха за " любовницата " на принца.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР