Американската певица Бионсе ще пее на сватбеното тържество на дъщерята

...
Американската певица Бионсе ще пее на сватбеното тържество на дъщерята
Коментари Харесай

Бионсе ще пее на пищната сватба на дъщерята на най-богатия индиец

Американската певица Бионсе ще пее на сватбеното празненство на дъщерята на най-богатия мъж на Индия Мукеш Амбани, съобщи Ройтерс.

Сватбеното празненство на 27-годишната Иша Амбани и на 33-годишният Ананд Пирамал ще се състои във вторник във финансовата столица на Индия - Мумбай. Но тържествата започнаха още занапред в пустинния град Удайпур. Те ще включват три дни песни, танци и предбрачни ритуали. Гостите на сватбата ще бъдат докарани с над 100 чартърни полета, които ще се приземят на летището в Удайпур. На тържеството ще участват и звезди на Боливуд, измежду които Приянка Чопра, която самата се омъжи предходната седмица.

Индийски медии спекулираха, че на тържеството на дъщерята на индийския паралия ще участва и някогашният американски президент Бил Клинтън дружно със брачната половинка си Хилари.

Засега не е ясно каква сума е получила Бионсе, с цел да пее на празненството.

Мукеш Амбани е отпред на компанията Релиънс индъстрийс, профилирана в нефтохимическата индустрия и има чисто положение от 47 милиарда $.

Кланът Пирамал, от което произлиза младоженецът, има акции във фармацевтичната индустрия и в бизнеса с недвижими парцели и е предоставило на бъдещото семейство жилище с аспект към морето в Мумбай с повърхност от близо 5000 квадратни метра.

Двойката се сгоди в първокласен хотел на италианското езеро Комо пред 600 посетители на годежното празненство. Поканите за сватбата пък включваха огърлици и скъпоценни камъни, сложени в кутии с цветя на стойност 300 000 рупии (4236 долара) всяка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР