Американската актриса и бивш модел Шарън Стоун разказа как е

...
Американската актриса и бивш модел Шарън Стоун разказа как е
Коментари Харесай

Лишили Шарън Стоун от опека над сина ѝ заради Първичен инстинкт“

Американската актриса и някогашен модел Шарън Стоун описа по какъв начин е била лишена от настойничество над сина си поради фотосите в паметния сексуален трилър от 1992 година „ Първичен инстинкт “. Пред водещия Брус Боци звездата се върна в спомените в подкаста Table for Two („ Маса за двама “).

По думите на актрисата това се случило по време на правосъдния развой за развода й с журналиста и издател Фил Бронстейн, неин втори брачен партньор. На съвещание, състояло се през 2004 година, момченцето, осиновено 4 години по-рано от двойката, било запитано дали знае, че майка му се снима в сексфилми. След това, по решение на съдията, опеката над дребния Роан Джоузеф Бростейн Стоун била поверена на някогашния брачен партньор на актрисата, а тя получила правото да го посещава. Детето тогава било едвам 4-годишно.



Звездата от „ Първичен инстинкт “ назова лишаването й от настойничество над детето поради присъединяване й в един сексуален епизод във кино лентата „ корист от страна на системата “. Тя акцентира, че в оня интервал доста артисти се появявали на екрана изцяло голи. „ Случилото се ми разруши сърцето. Влязох в болница. Бях диагностицирана с спомагателни сърдечни съкращения в горната и долната сърдечна камера “, изяснява Стоун.

Актрисата споделя по какъв начин е изтърпяла доста неща – от това да й крещят на снимачната площадка, че не е посочила „ задоволително кожа “, до това да й кажат, че в никакъв случай няма да бъде номинирана за най-хубава актриса… 

„ Никой в никакъв случай не е упреквал Шарън Стоун, че й е елементарно. Разбира се, актрисата от „ Казино “ и „ Първичен инстинкт “ завоюва популярност – да не приказваме за статута на секссимвол – като изигра някои от най-запомнящите се съдбовни дами в новата история. Но същите функции и съвсем я унищожиха “, разяснява BuzzFeed News.



Когато през далечната към този момент 1992 година „ Първичен инстинкт “ излиза на екран, доста фенове са „ хванати неподготвени “ от провокиралата скандал сцена, в която героинята на Стоун по време на полицейски разпит неведнъж кръстосва крайници и ясно се вижда, че е без долни дрехи изпод. Краткият миг на голота бързо се трансформира в знак на кино лентата, както и на кариерата на Шарън.

Актрисата нееднократно е говорила за тъмната страна на Холивуд, базирайки се на станалото на снимачната площадка на „ Първичен инстинкт “. Тя е била излъгана да смъкна бикините си с изказванието, че бельото й отразява светлината и пречи на снимането на сцената. В записките си от 2021 година „ Красотата да живееш два пъти “ Шарън Стоун споделя, че не е осъзнавала какво е снимано, до момента в който не е участвала на предпремиерна прожекция, в цялостна зала с експерти от филмовата промишленост, в това число сътрудници и юристи. Тя изпаднала в нервност и поискала да съди основателите на продукцията, само че мениджърът ѝ я разубедил, че няма смисъл.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР