Американската актриса и активистка Памела Андерсън опроверга слуховете, че има

...
Американската актриса и активистка Памела Андерсън опроверга слуховете, че има
Коментари Харесай

Памела Андерсън има мъж в живота си... и той не е Джулиан Асанж


Американската актриса и активистка Памела Андерсън опроверга слуховете, че има интимна връзка с създателя на "Уикилийкс" Джулиан Асанж и загатна, че в живота си има различен мъж. Тя разкри това, откакто водещият на "Добро утро, Великобритания" я разпъна на кръст с въпроси по отношение на хипотетичните й взаимоотношения с Асанж.

"Където и да отида (хората си мислят, че) имам сантиментална случка. Приятелски настроени сме. Изключително другарски. Обичам Джулиан. Той е един от най-интригуващите хора, които в миналото съм познавала. Той е доста самоуверен. А на света няма нищо по-секси от куража", сподели двусмислено русокоската в ефира. Тя обаче отхвърли изрично връзките й с Асанж да имат съкровен темперамент и добави, че "обича Асанж, само че си има сантиментален партньор".

"Не бих го нарекла романс. Аз имам романтика в живота си. Нима един мъж може да е всичко? Затова аз имам един за диалози и един за ухажор. Определено имам късмет", посочи още Андерсън.

БГНЕС напомня, че спекулациите за възможна връзка сред беглецът и "спасителката на плажа" се появиха, откакто стана ясно, че в границите на едвам 3 месеца Андерсън е посетила Асанж цели 4 пъти в еквадорското посолство в Лондон, където той се укрива и постоянно се е стараела да му сервира обичаната му храна. И двамата отхвърлят сред тях да има освен това от другарство, само че при започване на март тази година създателят на "Уикилийкс" показа в изявление за австралийското радиопредаване The Kyle and Jackie O Show, че актрисата има освен хубост, само че и "открояваща се характерност и изострен ум".

По-късно пък шведска телевизия запита Андерсън дали тя се среща сантиментално с създателя на "Уикилийкс".

"Е, той е пандизчия, това усложнява малко нещата. Нека да забележим какво ще се случи, когато към този момент е свободен. Но знаете ли, с него извозвам повече време, социализирайки, в сравнение с с който и да било различен мъж", призна тогава тя пред медията. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР