Американската актриса Голди Хоун прибягва до бързата си диета, когато

...
Американската актриса Голди Хоун прибягва до бързата си диета, когато
Коментари Харесай

Бързата диета на Голди Хоун

Американската актриса Голди Хоун прибягва до бързата си диета, когато има потребност да смъкна някой и различен кг. Диетата трае 9 дни и е подобаваща за дами, които имат опит в спазването на нищожен хранителен режим. Останалите мъчно ще устоят.

По време на диетата би трябвало всекидневно да пиете по 3 литра вода. Препоръчително е по време на хранителния режим интензивно да спортувате. Подходящи са извършения, определени от фитнес инструктор.

Диетата й е основана на разнообразни храни, които обаче по никакъв метод не се смесват.

Целта е не толкоз да се гладува, колкото храните да се одобряват разделно. Ако спазвате този принцип, ще съумеете да се отървете с до 5 кг, твърди самата актриса.

През първия, втория и третия ден се яде единствено кафяв ориз. Той наложително би трябвало да е доста добре сварен. Не бива да се подправя със сол или да му се прибавя лой. Хапвайте на воля, само че недейте да прекалявате.

За овкусяване използвайте магданоз, копър или домашна чубрица. По време на диетата не се поддавайте на изкушението да хапнете малко шоколад или парче торта. Последното хранене постоянно би трябвало да завършва в 18 часа.

През четвъртия, петия и шестия ден се яде само бяло печено пилешко месо. Отново не подправяйте със сол и лой, не преяждайте и пийте повече вода.

 Бързата диета на Голди Хоун

Седмият, осмият и деветият ден са най-тежки. Позволени са ви единствено ябълки. Разпределете си ги на пет приема. Можете да си ги опечете. В тези дни вечерята може и да е по-късно. Позволена е потреблението на зелен чай, само че без подсладител.

В случай че не можете да издържите до края на диетата, направете я в границите на пет или седем дни. Когато й свикнете, към този момент ще можете да я вършиме и по-продължително време.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР