Американската Агенция за киберсигурност и инфаструктурна сигурност (АКИС) не се

...
Американската Агенция за киберсигурност и инфаструктурна сигурност (АКИС) не се
Коментари Харесай

Засега няма данни за чуждестранна намеса в междинните избори в САЩ

Американската Агенция за киберсигурност и инфаструктурна сигурност (АКИС) не се е натъкнала на никакви доказателства за задгранична интервенция в междинните избори за Конгрес, съобщи Ройтерс, като се базира на неин почитан чиновник, поискал анонимност.

По думите му към средата на изборния ден организацията не е получила индикации за някаква съответна и достоверна опасност. 

Междувременно управляващите в щата Мисисипи оповестиха пред локални медии, че през днешния ден е почнало следствие за тенденциозен палеж, откакто през нощта са избухнали седем пожара в две църкви, бензиностанция и още четири здания покрай държавния университет „ Джексън “.

Видеокадри от най-големия пожар демонстрират изгорялата до основи черква „ Богоявление “, ситуирана близо до историческата постройка на лицей, който по време на расовата сегрегация в Съединени американски щати е бил предопределен единствено за тъмнокожи студенти. Не се оповестява за ранени.

Рано тази заран, часове преди началото на изборния ден, всички пожари са били потушени, добавя Българска телеграфна агенция. 

Не е ясно дали палежите са свързани с междинните избори, само че тази година управляващите предизвестиха за заплаха от принуждение и заплашванията на претенденти и гласоподаватели, отбелязва Ройтерс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР