Американската администрация разглежда ситуацията с като спешен приоритет и е

...
Американската администрация разглежда ситуацията с като спешен приоритет и е
Коментари Харесай

Случаят Навални: Говорене за приоритет и санкции, но не и санкции срещу големи пари и интереси

Американската администрация преглежда обстановката с като " незабавен приоритет " и е в тясна съгласуваност с Европейски Съюз по този въпрос. Това заяви на постоянен брифинг ръководителят на пресслужбата на Държавния департамент на Съединени американски щати Нед Прайс.
" Работим извънредно тясно с Европейски Съюз и по-широк кръг от нашите сътрудници...по въпроса за правата на индивида в Русия, в това число въпроса за Навални и тези, които бяха незаслужено арестувани след ареста му ", аргументира се Прайс. " Считаме това за незабавен приоритет ", съобщи служителят на Държавния департамент.
 Посланиците на страните от Европейски Съюз договориха налагането на наказания на съветски представители Посланиците на страните от Европейски Съюз договориха налагането на наказания на съветски представители
Посланиците на страните членки от Европейски Съюз договориха налагането на наказания на съветски представители, научи кореспондентът на БНР в Брюксел от...
Говорителката на Белия дом Джен Псаки съобщи предходната седмица, че Съединени американски щати имат намерение да отговорят до седмици на недружелюбните дейности на Русия. По този метод тя разяснява обявата в The Washington Post, в която се споделя, че Съединени американски щати приготвят наказания и други ограничения против Русия по отношение на огромна хакерска атака върху американски компютърни мрежи, както и обстановката към Навални.
Междувременно Германия наподобява твърда за един аспект от случая " Навални ". Германското държавно управление счита, че осъществяването на плана " Северен поток 2 " няма нищо общо със глобите против Русия, които ще бъдат наложени поради обстановката с Алексей Навални. Това се показва в отговора на немското държавното управление на питането фракцията " Союз-90/Зелените " в Бундестага. Документът е оповестен на уеб страницата на немския парламент.
В отговора се отбелязва, че немските управляващи, дружно с европейските си сътрудници, считат за належащо да вкарат " целенасочени и пропорционални наказания като явен сигнал за Русия " поради случая с Навални. " Федералното държавно управление се придържа към това мнение и в този момент ", удостоверява се в отговора. " От това (случая " Навални " ) не зависи завършването на " Северен поток 2 ", план, в който вземат участие над 100 европейски компании, който дава отговор на настоящото законодателство на Европейски Съюз и може да способства за облекчаване на потребностите от газ в Западна и Източна Европа ", се споделя още в документа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР