Американската администрация не вижда възможност за постигане на мирно споразумение

...
Американската администрация не вижда възможност за постигане на мирно споразумение
Коментари Харесай

Какво е добро за руснаците: Директорът на американското разузнаване нарече сценария за развитие на СВО „мрачна картина“

Американската администрация не вижда опция за реализиране на спокойно съглашение сред Украйна и Русия.

Това заяви шефът на Националното разузнаване на Съединени американски щати Аврил Хейнс.

„ В момента ние не виждаме опция двете страни да реализират спокойно съглашение на този стадий. Мисля, че в този момент това е явно за всички. Вярвам, че от позиция на разузнаваелните служби, въпросът е дали Путин ще счита това за победа ”, – е споделила шефът на Националното разузнаване по време на полемиката по отношение на тематиката за провокациите в областта на националната сигурност на уеб страницата на Гугъл.

При което Хейнс е решила да не изяснява на какво, съгласно нея, се основава тази прогноза. Директорът на ведомството единствено отбелязва, че картината „ остава много мрачна ”, а отношението на Русия към Запада се „ ожесточава ”.

Разузнавателните служби на Съединени американски щати виждат три вероятни сюжета. Най-вероятният е яростен спор, в който съветските сили реализират постепенни триумфи без отмора. Другите сюжети включват огромен неуспех на Русия и триумф на Украйна в стабилизирането на фронтовата линия, при реализиране на дребни триумфи, може би, покрай следения от Русия град Херсон и други региони на Южна Украйна.

Ръководителят на ведомството също по този начин показва мнение, че Русия и персонално президентът Путин резервират по-широки упоритости от достигнатите на този стадий цели и „ ще се стремят да ги преследват във времето “.

На въпроса дали Китай оказва помощ на Русия да заобиколи глобите, Хейнс дава отговор, че Пекин „ се намира в доста неуместна позиция, когато се старае с всички сили обществено да не заема сериозна позиция по отношение на Русия по явен и явен метод, както това вършат доста съдружници “ на Съединени американски щати, оповестява ТАСС.

Според нея, Китай „ оказва помощ на Русия подмолно по разнообразни способи, от време на време по-открито или по-малко очевидно ”. Попитана дали за това приказват дейностите на Министерството на търговията на КНР, Хейнс споделя:

„ Мисля, че дават отговор на критериите за надзор на износа “.

В допълнение, тя разяснява обстановката към Тайван:

„ Си Дзинпин, напълно явно, възприема обединяването с Тайван като цел и той към момента избира да го реализира по кротичък, а не по боен път ”.

Обаче, съгласно нея, Пекин „ се пробва да обезпечи капацитет за потребление на военна мощ за обединяване в периоди, които в последна сметка той избере “. Въпреки това, „ няма доказателства, че сега той има намерение да превземе Тайван по боен път, дори в случай че възнамерява такава опция “, – споделя Хейнс.

Източник:
https://katehon.com/ru/news/chto-russkomu-horosho-direktor-razvedki-ssha-nazvala-scenariy-razvitiya-svo-mrachnoy-kartinoy
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР