Американска болница отказа на пациент трансплантация, поне отчасти защото не

...
Американска болница отказа на пациент трансплантация, поне отчасти защото не
Коментари Харесай

Болница отказа на неваксиниран трансплантация на сърце

Американска болница отхвърли на пациент трансплантация, най-малко частично тъй като не е имунизиран против COVID-19, съобщи Би Би Си.

31-годишният Ди Джей Фъргюсън изпитва остра потребност от ново сърце, само че болничното заведение в Бостън го е премахнала от листата си, съобщи бащата на пациента Дейвид. Той посочи, че имунизацията против Коронавирус е против " главните правила на сина му и той не има вяра в нея ".

В мнение пред Би Би Си здравното заведение уточни, че " предвид на дефицита на органи вършим всичко допустимо да подсигурим, че пациентът, който получава трансплантиран орган има максимален късмет за оцеляване ".

Говорител на болничното заведение съобщи, че тя изисква " имунизацията против COVID-19 и методът на живот на претендентите за трансплантация да основат най-хубавия късмет за сполучлива интервенция и да усъвършенстват оцеляването на пациента след трансплантация предвид на обстоятелството, че тяхната имунна система е съществено подтисната ".

От болничното заведение прибавят, че множеството от 100 000 души в описите на чакащите за трансплантация на органи няма да получат орган в границите на пет години заради дефицита на налични органи.
Баща на две деца с трето дете на път, Фъргюсън остава в болничното заведение. Семейството му допуска, че той е прекомерно слаб, с цел да бъде изместен в друга болница и " времето му изтича ".

Мъжът е в болница от 26 ноември 2021 година Той страда от унаследен сърдечен проблем, който кара белите му дробове да се пълнят с кръв и течност.

Организатор на набирането на средства за Фъргюсън разяснява, че той може да получи сърдечно инфектиране - евентуален непряк резултат от имунизацията против ковид, който Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите на Съединени американски щати (CDC) акцентират, че е необичаен и краткотраен и може да се окаже рисков поради слабостта на сърцето му.

" Моето момче се бори пъклен самоуверено и има честност и правила, в които в действителност има вяра и това ме кара да го почитам още повече ", сподели Дейвид Фъргюсън. " Това е неговото тяло. Това е негов избор. "

Този случай не е първият, когато неимунизиран американец се сблъсква с спънки в опазването на здравето през последните седмици, отбелязва Би Би Си. По-рано този месец жена от Минесота заведе дело против локалната болница, откакто лекарите се пробваха да смъкват неимунизирания й брачен партньор от апарата за вентилация, на който той е бил в продължение на два месеца. Малко над 63% от популацията на Съединени американски щати е двойно убождане и към 40% от американците са получили трета бустер доза.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР