Американка, провъзгласила се "разрушителка на семейства", посочи основните признаци, по

...
Американка, провъзгласила се "разрушителка на семейства", посочи основните признаци, по
Коментари Харесай

Красавица, която излиза с женени мъже, разкри основните признаци на изневярата

Американка, провъзгласила се "разрушителка на фамилии ", уточни главните признаци, по които една жена може да разпознае дали сътрудникът й кръшка, написа Daily Star.
32-годишната звезда от OnlyFans Ейми Капс разкрива, че обича да се среща с женени мъже. Красавицата признава, че самата тя в миналото е станала жертва на невярност, а в този момент желае да помогне на други дами, които подозират, че сътрудникът им кръшка.
На първо място, Капс приканва дамите да не подценяват неприятните чувства и съмненията, които изпитват.
"Женската вътрешен глас е най-мощният инструмент във вашия боеприпас. Ако подозирате, че нещо се случва, следвайте интуицията си ", споделя тя.
По думите й, в случай че мъжът внезапно стане прекомерно деликатен и стартира да прави дарове, това може да бъде метод да компенсира изневярата.
Забравянето и неналичието на внимание също могат да значат, че си има друга.
"Обикновено това значи, че мозъкът му е другаде и вие нямате цялостната му централизация ".
Към признаците, които приказват за невярност, тя прибавя и желанието на колегата по-често да си взима душ и да си поставя доста повече парфюм.
"За мен това е огромна причина за безпокойствие. Трябва да се запитате за какво се къпе толкоз постоянно и дали не го прави, тъй като желае да се отърве от някакви неприятни миризми като "ухание " на жена или нейния парфюм ", изяснява американката.
Желанието на колегата да промени външния си тип, като стартира да върви на фитнес, или пък си направи нова прическа, също може да приказва за връзка с друга жена.
"Ако половинката ви стартира да върви на всички места с телефона си, да се смее нервно, когато го докоснете, и постоянно оставя апарата си с екрана надолу, това е явен знак, че ви мами ", споделя хубавицата.
"Друго нещо, което би трябвало да ревизирате, е дали почиства историята си на сърфиране след потребление на преносимия компютър, таблета или телефона. Какво гледа, което не желае да виждаш ", прибавя Капс.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР