Американка, която напуснала работата си, за да прави къщи в

...
Американка, която напуснала работата си, за да прави къщи в
Коментари Харесай

Тя напусна работата си в магазин и сега прави къщи в „The Sims“, изкарвайки £4000 на месец

Американка, която напуснала работата си, с цел да прави къщи в The Sims, в този момент печели над 4000 паунда на месец. Споделя, че за това е било належащо доста самообладание. 20-годишната Даниел Хауел от време на време изкарва и повече за няколко седмици. И в действителност, тя просто строи екстравагантни къщи в известната видео игра и го снима.
След като напуща работата си в супермаркет, Даниел играе The Sims на цялостен работен ден и е построила всичко.
Направила е Хогуортс от „ Хари Потър “ и Бикини Ботъм от „ Спондж Боб Квадратни гащи “ да вземем за пример. Сега тя има милиони фенове в TikTok (@daniellebuilds) и даже е съумяла да откри партньорства с огромни марки. Даниел от Алабама, Съединени американски щати, споделя:

Работих в магазин за хранителни артикули и просто прегорях. Хората, които гледаха видеоклиповете ми, ме питаха за какво към момента работя там. Един ден просто взех решение, че не желая да съм на работа и да мисля какво в действителност желая да върша, а просто да го направя. Така че подадох предизвестието си и започнах да обявявам по-често, а по-късно почитателите ми се усилиха и започнах да получавам повече партньорства с марки.
Даниел споделя, че в никакъв случай не се е занимавала с интериорен дизайн в действителния живот.
Обяснява гения си с обстоятелството, че играе The Sims от седемгодишна възраст. Даниел е приемала поръчки за здания, основани на известни телевизионни излъчвания и филми, в това число Monsters Inc, къщата от Family Guy, къщата от кино лентата на Дисни „ Енканто “.

Казва, че един план може да „ отнеме до шест часа “. Междувременно някои от нейните градежи в The Sims 4 са налични за евакуиране от други играчи, в това число нейната „ Къща на здрача “, която има повече от 9400 изтегляния.
В бъдеще тя желае да стартира да работи по нови планове, основани на други известни телевизионни излъчвания и медии. 
Наистина доста желая да се опитам да построя шоколадовата фабрика на Уили Уонка – знам, че всичко е допустимо. Това ще отнеме най-вече време, само че крайният резултат ще бъде необикновен.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР