Американецът Райън Харисън се класира на финала на тенис турнира

...
Американецът Райън Харисън се класира на финала на тенис турнира
Коментари Харесай

Финалистът в Бризбън: Григор няма достатъчно талант

Американецът Райън Харисън се класира на финала на тенис шампионата от сериите АТР250 в Бризбън, откакто съкруши 18-годишната сензация Алекс де Минор с 4:6, 7:6(5), 6:4 в мач, траял цели 2 часа и 39 минути.

Именно 47-мият в международната класация представител на Съединени американски щати ще бъде противник на Григор Димитров или Ник Кирьос в борбата за купата. Харисън и българинът пък са на полуфинал и в шампионата на двойки в Бризбън, а и постоянно са били доста близки отвън корта. Около час след успеха си над Де Минор обаче американецът се отхвърли от присъединяване в дуела на тандемите и по този начин Хенри Континен и Джон Пиърс стигнаха финала без игра.

“Димитров или Кирьос? Тези двамата нямат задоволително гений ”, пошегува се Харисън в изявлението си след трагичния триумф над Де Минор. “С който и да играя, ще ми бъде доста прелестно, тъй като стартирам добре новата година и към този момент измененията ми дават положителен резултат. Надявам се да имам повече поддръжка от почитателите, в случай че играя против Григор ”, добави американецът. /sportal.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР