Америка е родината на някои от най-странните закони (напр. забранено

...
Америка е родината на някои от най-странните закони (напр. забранено
Коментари Харесай

Тиквата Майкъл Джордан, която тежи 1247 кг

Америка е родината на някои от най-странните закони (напр. неразрешено е да шофирате с превръзка на очите в Алабама), както и на някои от най-шантавите надпревари (напр. надяждане с хотдози) в света. Затова и следващият чудноват конкурс не може да ни учуди.
 Тиква, овесени ядки и по какъв начин да си създадем най-вкусната закуска за есента
Как да си създадем съвършената есенна закуска

Може да я хапваме както преди малко извадена от фурната, по този начин и студена

Той се организира преди няколко дни и се назовава Световен шампионат по премерване на тикви. Ясно е, че печели най-голямата и тежка купа, а тази година тя беше отгледана от преподавателя по агрономия Травис Генджър от Минесота.

Той е създал тиква с тегло 1247 кг, като за задачата я е следил съвсем непрекъснато и я е поливал по 12 пъти дневно. Тя даже си има име: Майкъл Джордан, като е кръстена на " най-великия баскетболист на всички времена и в този момент е най-великата тиква на всички времена ", разяснява Генджър пред SFGate.

43-годишният агроном не взе участие за първи път в надпреварата. Първото му присъединяване в състезанието е през 1974 година, а след това съумява да го завоюва три пъти. Освен с тикви, той се занимава и с направа на маси от камък, а всеки, който желае семена от тиквата-шампион, може да се.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР