Amazon повишава минимума за безплатна доставка за някои членове, които не са Prime

...
Amazon повишава прага си за безплатна доставка за някои клиенти.
Коментари Харесай

Amazon повишава прага си за безплатна доставка за някои клиенти.

За да се класират за безплатна доставка, членовете, които не са първични, обикновено трябва да закупят поръчка на обща стойност поне $25. В понеделник гигантът за електронна търговия каза, че е повишил този минимум до 35 долара.

„Ние непрекъснато оценяваме нашите предложения и правим корекции въз основа на тези оценки“, каза говорителят на Amazon Кристина Пресентин пред CNN. „В момента тестваме минимум $35 за клиенти, които не са първокласни, за да се класират за безплатна доставка. Основните членове продължават да се радват на безплатна доставка на над 300 милиона артикула, като десетки милиони артикули са налични за безплатна същата или еднодневна доставка.“

Amazon казва, че има повече от 200 милиона членове на Prime в 25 държави и променящите се цели за безплатна доставка могат да накарат повече потребители да плащат приблизително $140 годишна такса, за да се присъединят към услугата Prime.

Тестването на прага се извършва за региони въз основа на пощенски кодове, което означава, че всички клиенти в даден регион ще видят новата политика, приложена към техните поръчки.

Този ход идва, след като Amazon обяви, че първият им първи ден за 2023 г. на 11 юли е „най-големият ден за продажби в историята на компанията“.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР