Amazon поиска от федерален съд в петък да отхвърли антитръстов

...
Amazon поиска от федерален съд в петък да отхвърли антитръстов
Коментари Харесай

Amazon моли съдията да отхвърли антитръстовия иск на Федералната търговска комисия: „Обичайни практики за търговия на дребно“

Amazon изиска от федерален съд в петък да отхвърли антитръстов иск на държавното управление на Съединени американски щати, който упреква компанията в потребление на противозаконни тактики за увеличение на облагите в своята империя за онлайн търговия на дребно, в това число логаритъм, за който се твърди, че е повишил цените с повече от $1 милиард.

В молбата си за отхвърляне Amazon заяви, че Федералната комерсиална комисия, в дело, заведено през септември, е объркала „ нормалните практики за търговия на дребно “ с антиконкурентно държание и не е съумяла да разпознава вредата за потребителите.

„ Amazon незабавно съпоставя отстъпките на съперниците, предлага предложения на конкурентни цени, а не надценени такива, и обезпечава най-хубавата в класа доставка за своите клиенти на Prime “, компанията сподели, като желае правосъдният иск да бъде „ отритнат напълно “.

Искът на FTC беше един от четирите, които администрациите на Тръмп и Байдън са завели от 2020 година против фирмите, които преобладават в интернет.

Екип...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР