Amazon иска да улесни максимално пазаруването от огромния каталог на

...
Amazon иска да улесни максимално пазаруването от огромния каталог на
Коментари Харесай

Покупките с добавена реалност в Amazon стават реалност с вашия Android смартфон

Amazon желае да улесни оптимално извършването на покупки от големия азбучник на компанията и за задачата ще вкара опция за покупки благодарение на добавена действителност. Лидерът в онлайн търговията от известно време предлага АR функционалност в своето iOS приложение, само че такава към момента липсваше за Android.

Наскоро обаче Гугъл пусна ARCore 1.0 , позволявайки на потребителите да преглеждат чудесата на добавената действителност и Amazon ще употребява платформата, с цел да ви улесни при покупката на мебели, интериорни решения и други артикули, където визуализацията и размерите са от голяма важност.

AR работи много простичко – може да скролнете непосредствено всички AR-поддържащи артикули в раздела AR View или да кликнете на опцията “See how this product fits in your room ”, в случай че определената от вас стока я има. След това съответният предмет ще се изобрази в по-реалистичен тип и ще оживее пред очите ви.

Звучи поетично , нали?

За момента функционалността може да се употребява единствено от поддържаните телефони, които са Гугъл Pixel, Гугъл Pixel XL, Гугъл Pixel 2, Гугъл Pixel 2 XL, LG V30, OnePlus 5, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 edge, Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8+ и Samsung Galaxy Note 8. Задължително е да имате и настоящата Android Oreo конфигурирана на смарт телефона.

Ако отговаряте на тези условия, свалете ARCore 1.0 от Гугъл Play и се потопете в добавената действителност.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР