Аматьорският футболен клуб Балкан (Варвара) е подал искова молба до

...
Аматьорският футболен клуб Балкан (Варвара) е подал искова молба до
Коментари Харесай

Внесоха нов иск за отмяна на решенията на последния конгрес на БФС

Аматьорският футболен клуб Балкан (Варвара) е подал искова молба до съда, с която се упорства да бъдат анулирани всички решения на конгреса на БФС, който се организира на 12 октомври. Това стана ясно от изказване на екипа на Димитър Бербатов в обществените мрежи.

именитият ни футболист:

Факт е следващата искова молба за нарушавания, направени от управлението на БФС по отношение на конгреса, извършен на 12.10.2021 година

Протоколът от този конгрес към момента не се разгласява и клубовете са държани в цялостно незнание.

Един от клубовете, чийто пратеник непозволено и в нарушаване на устава на БФС и на ЗЮЛНЦ (Закон за юридическите лица с нестопанска цел) не беше позволен до присъединяване в конгреса, внесе на 05.11.2021 година в Софийския градски съд искова молба за ОТМЯНА НА ВСИЧКИ РЕШЕНИЯ на извършения на 12.10.2021 година конгрес. От клуба сезират съда освен за възпрепятстването на делегата на ФК „ Балкан “ – Варвара да взе участие в конгреса, само че и за други нарушавания на устава и закона.

ФК „ Балкан “ – Варвара бе подкрепят уверено от екипа на Димитър Бербатов, с цел да отбрани както своите, по този начин и правата на всички непозволено недопуснати до последния конгрес делегати на футболни клубове – членове на БФС.

Заявяваме решителността си да продължаваме да работим взаимно с футболните клубове в България освен по разясняването, само че и по отбраната на техните права.

Потъпкването на устава и закона от настоящото управление на БФС е процедура от години, само че в този момент евентуално се прави за да се вкара федерацията в правосъдни каузи, с цел да си подсигурява настоящето управление оставане отпред на БФС, без да има безапелационна законна основа и мандат от клубовете за това. Михайлов и компания сигурно схващат желанието на членовете на БФС и цялата футболна общност за смяна. Но и са наясно, че единствено с незаконосъобразни принадлежности могат да се закрепят в ръководството на футбола в България, без да се преценяват с дневния ред и желанията на своите членове. За страдание, всичко това ще докара до още по-голямо затъване на БФС в блатото на безвремието и безхаберието.

Ние от екипа на Димитър Бербатов продължаваме битката в полза на футболните клубове и на футболна България.

Призоваваме БФС неотложно да разгласява протокола и всички документи от конгреса от 12.10.2021 година Недопустимо е съвсем месец след него те да не са готови. Освен в случай че не се обмислят фалшификации! Какво прави управлението на БФС и за какво бави правенето на документите ще стане, ясно откакто тези документи бъдат показани и се съпоставят с действително случилото се в зала 1 на НДК на 12.10.2021 година

В най-скоро време ще обявим публично и идващите си дейности в процеса за отстраняването на настоящето управление от БФС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР