Алтернативно трасе и зелена вълна отпушна трафика при тунела в

...
Алтернативно трасе и зелена вълна отпушна трафика при тунела в
Коментари Харесай

Отвориха алтернативно трасе заради ремонта при тунела в Люлин

Алтернативно трасе и зелена вълна отпушна трафика при тунела в столичния квартал " Люлин " от през днешния ден, заяви ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев по Българска национална телевизия.
Още по темата
Причината за него са действия при тунела, което всекидневно провокира съществени тапи в квартала и недоволството на хиляди софиянци.

Ако водачите видят преди тунела, че има запушване, те могат да създадат ляв завой по бул. " Петър Дертлиев ", след което десен по бул. " Сливница ". По тях се вкарва спомагателна зелена вълна в час пик - от 7:30 ч. до 9:00 ч. заран към центъра и от 17:00 ч. до 18:30 ч. в противоположна посока. По бул. " Сливница " с краткотрайна маркировка е обезпечена трета лента към центъра, която да облекчи пропускливостта. Целта е за 10 минути да се доближава от тунела до бул. " Константин Величков ", с цел да се облекчи придвижването, изясни Георги Георгиев.

1000 автомобила на час ще могат да минават по различното трасе. В края на зимата ще завърши и ремонтът на тунела в Люлин, сподели Георгиев.

Столична община планува отделяне и на буферен паркинг до метростанция " Сливница " за над 120 коли. Предстои планът да бъде прегледан в Общинския съвет, заяви още ръководителят на СОС.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР