Алтернативата на изборите в този момент е абсолютно недопустима, рискът

...
Алтернативата на изборите в този момент е абсолютно недопустима, рискът
Коментари Харесай

Христо Иванов плаши с Путин: Алтернативата на изборите в този момент е абсолютно недопустима

Алтернативата на изборите в този миг е безусловно неприемлива, рискът да предизвикаме избори, които да бъдат извоювани от Путин е нещо, което никой не може да си разреши да провокира. Това разяснява водачът на Демократична България Христо Иванов.

България и светът се намират в невиждана обстановка. Никога не е било толкоз комплицирано политически, геополитически, стопански. Войната е невиждана по своите размери и евентуалния си световен обсег и това ни изправя пред чудовищна обстановка. Това разделя българския политически живот и немислимо прави опцията за търсене на национални консенсуси - дали става дума за украинската рецесия, дали за РСМ, самата опция за диалог е сложена под въпрос, тъй като взаимно сме се нарекли нарушители, уточни Иванов, като съобщи, че идната стъпка е смяна в КПКОНПИ, тъй че тази конструкция да преследва парите от незаконна активност.

И идната стъпка, която би трябвало да създадем е да намерим метод да изработим общ план за промени в Конституцията дружно с опозицията, с цел да вървим към нормализацията на българския политически живот, сподели още Иванов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР