Алкохолната и наркотична зависимост сред известните личности са често повод

...
Алкохолната и наркотична зависимост сред известните личности са често повод
Коментари Харесай

Холивудските звезди, които са пристрастени към секса

Алкохолната и наркотична взаимозависимост измежду известните персони са постоянно мотив за полемики, само че се неглижира съществуването на полова взаимозависимост , написа каналът във vbox7. Ето и кои са холивудските звезди, които споделят, че страдат от полова взаимозависимост и даже се подлагат на рехабилитация:

Линдзи Лоун

След като съумява да се оправи със своята взаимозависимост към опиатите и алкохола, Лоун се пробва сама да се оправи и със половата взаимозависимост, показвайки какъв брой мощна може да бъде тя.
 Линдзи Лоун Gulliver/Getty Images
Колин Фарел

Известен като неприятно момче, Фарел минава през алкохол, опиати и полова взаимозависимост още в ранна възраст . Макар да не отхвърля, че проблемите със секса и опиатите са му помогнали да стане прочут, той твърди, че те са отговорни и за утежняването на психическото му положение.
 Колин Фарел Gulliver/Getty Images
Памела Андерсън

Разкривайки травматични персонални прекарвания, свързани с изнасилвания и малтретиране през детството, Памела споделя, че е била възпрепятствана да образува каквито и да е здрави упования във връзка с половото държание и човешката фамилиарност. Именно по тази причина тя с десетилетия е пристрастена към алкохола, кокаина и секса.

Тайгър Уудс

Световноизвестният тенисист се оказа в центъра на един от най-големите полови кавги в историята на спорта. Зависимостта на Уудс към секса се оказва пагубна за брака и кариерата му. А повода зад тази взаимозависимост е казусът му със съня, за който намерил като опция секса с разнообразни дами.
 Тайгър Уудс Gulliver/Getty Images
Дейвид Духовни

Актьорът попада в обществен скандал, в който се схваща, че е привързан към секса и с години е изневерявал на жена си, с която имат две деца. За положителното на фамилията, брачната половинка му дава ултиматум – лекуване или бракоразвод . Духовни постъпва в клиника, където се бори със своята взаимозависимост.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР