Alka® Minerals е хранителна добавка, съдържаща умело подбрани висококачествени, pH

...
Alka® Minerals е хранителна добавка, съдържаща умело подбрани висококачествени, pH
Коментари Харесай

Alka® Minerals зарежда организма с жизнено важни съставки

Alka® Minerals е хранителна добавка, съдържаща ловко подбрани висококачествени, pH уравновесени минерали и кълнове от органични био сертифицирани треви. Съдържа 100 % дейни хранителни субстанции.

Защо да изберете Alka® Minerals?

Нашият актуален метод на живот: бързи храни, стрес, недоспиване въздействат зле на естественото киселинно-алкално равновесие на организма. Друг фактор за струпване на киселинност са лимитираните ресурси от минерали в тялото. Заради нападателните земеделски технологии се изчерпват минералите в почвите, а оттова и в храните ни. Излишното струпване на киселини обаче може трагично да наруши метаболизма.

Какво ни дава Alka® Minerals?
Зарежда организма с магнезий, желязо, калций, мед,  селен, цинк, манган, мед, калий!
Това подкрепя синтеза на хрущялна тъканПодпомага поддържането на здрава костна система Допринася за по-високи равнища на сила при положение на отмалялост Допринася за естествената мускулна функционалност Подпомага имунната система Влияе добре върху здравето и блясъка на вашите коса и нокти Поддържа здравия тип на кожата. Други изгоди на Alka® Minerals:
Необходими са единствено 2-4 капсули на ден• Лесни са за банкет заради дребния им размерСъдържат 100 % дейни хранителни веществаЛесно се усвояват от организмаКалцият и магнезият са от водораслиСъдържат био сертифицирани ечемични и пшенични кълновеНе съдържа изкуствени добавкиОпаковката е влагоустойчива
Специални съставки:
Calcified Atlantic Seaweed® - от стабилно култивирани червени морски водорасли (red Algae), които порастват в рисково чиста вода покрай Исландия. Те са изключително богати на естествен калций и магнезий, които елементарно се всмукват от организма.Био сертифицирани ечемични и пшенични кълнове - тези естествено чисти треви се отглеждат в Германия и Австрия и са тревните типове с най-високо алкално наличие. Кълновете съдържат хлорофил, който пречиства организма и го доставя с сила, и е изключително подобаващ за хора с хронични и тежки болести.
Употреба:


Препоръчителната доза за възрастни е 2 капсули 2 пъти на ден, при хранене, капсулите се гълтам цели.
Без наличие на:
Глутен, млечни артикули, лактоза, соя, дрожди, яйца, захар, скорбяла, царевица, скотски вещества, уплътнители, изкуствени подсладители и оцветители, опаковани в растителни капсули (vegetarian capsules HPMC). Без ГМО!



www.alka.bg
e-mail: [email protected]
тел.: 0882 43 50 50
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР