Алисон Бекер ще се завърне в игра за Ливърпул в

...
Алисон Бекер ще се завърне в игра за Ливърпул в
Коментари Харесай

Алисон се завръща в европейски мач на Анфийлд

Алисон Бекер ще се завърне в игра за Ливърпул в европейски мач за първи път от шест месеца на „ Анфийлд”. Последното присъединяване на бразилеца в мач вкъщи датира от трагичния триумф на Ливърпул над Барселона с 4:0 в полуфиналите на Шампионската лига на полуфиналите през предходната акция.

Алисон получи травма в прасеца в първия мач за сезона и се възвърне за малко повече от два месеца и се чака да пази във вторник вечерта против Генк. Мачът от Група Е е завързан, откакто групата е отворена след изиграването на половината срещи, само че №1 в Ливърпул желае тимът да покаже класа и да вземе триумфа.

„ Европейските вечери тук постоянно са специални”, разяснява Алисон пред уеб страницата на клуба. „ Чувството да играеш пред нашите почитатели е необикновено, а ние постоянно желаеме да се представим допустимо най-добре. Имахме огромни моменти през предишния сезон, против Наполи и Барселона и показахме какъв брой мощен хазаин сме”, продължи той.

„ Знаем какво би трябвало да сторим, с цел да ги победим. Ако не влезем в мача на 100% централизация, тогава ще имаме проблеми против Генк, който е доста тежък конкурент. Трябва да бъдем оптимално фокусирани, с цел да вземем трите точки, от които се нуждаем”.

Отборът на Юрген Клоп влиза в мача след обрати против Астън Вила и Тотнъм Хотспър в Премиър лийг, сред които и трилъра (5:5) и победа след дузпи против Арсенал за Карабао Къп.

„ Всички сме доста разчувствани от последните ни три мача. Намираме се в добър темп и настроението е положително. Трябва да го запазим. Нужно е да играем на равнище във всеки мач и считам, че може да имаме повече положителни моменти. Работим, с цел да може това да стане факт”, подчертава още Алисон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР