Алфонсо Дейвис впечатли футболния свят през последните няколко месеца. 19-годишният

...
Алфонсо Дейвис впечатли футболния свят през последните няколко месеца. 19-годишният
Коментари Харесай

Алфонсо Дейвис: Г-н премиер, може ли да се прибера у дома?

Алфонсо Дейвис впечатли футболния свят през последните няколко месеца. 19-годишният ляв краен защитник изигра основна роля при требъла на " Байерн " Мюнхен - спечелването на Бундеслигата, Купата на Германия и трофея в Шампионската лига.

В неделя баварците се качиха за шести път на европейския връх и към този момент втори ден фотосите на щастливите играчи заливат обществените мрежи.

Дейвис употребява триумфа в Шампионската лига, с цел да напомни, че няма невъзможни неща, стига да се бориш за фантазиите си.

" Кой би предположил - момче от Канада, Едмънтън Албърта. Повечето хора даже не знаят къде се намира. Където вали сняг, приказвам ви за температура -40 градуса по Целзий. То е победител в Шампионската лига ", гласи известие на Дейвис в " Туитър ".

В отговор футболистът получи доста поздравления и бе отрупан с похвали. Самият министър-председател на Канада - Джъстин Трюдо, означи огромния му триумф с коментар: " Исторически миг - накара канадците да се гордеят. Поздравления за огромната победа, Алфонсо ", написа министър председателят.

A historic moment - you made Canadians proud out there. Congratulations on the big win, Alphonso!
— Justin Trudeau (@JustinTrudeau)

Дейвис е измежду най-забавните персони в съблекалнята на баварците. Той постоянно разгласява клипчета в обществените мрежи по какъв начин пее, танцува или имитира своите сътрудници.

Чувството му за комизъм си проличава и от отговора на ретуита на Джъстин Трюдо: " Благодаря ви, министър-председател Джъстин Трюдо. Може ли да се прибера вкъщи за една седмица? ", пита закачливо надареният бранител.

Thank you Prime Minister! Can I please come home for a week

— Alphonso Davies (@AlphonsoDavies)

В опита си да овладят разпространяването на ковид, в Канада затвориха границите си. Рестрикциите за пътешестване със аероплан са съществени, а всеки, който влиза в страната е задължен да съблюдава 14-дневна карантина.

А Дейвис няма доста време за отмора. Новият сезон в Бундеслигата стартира на 18 септември. Седем дни по-рано баварците стартират присъединяване си в шампионата за Купата на Германия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР