„Алена Щерк беше добър човек, клиентът ми много тежко преживява

...
„Алена Щерк беше добър човек, клиентът ми много тежко преживява
Коментари Харесай

Бившият на убитата Щерк не бил арестуван

„ Алена Щерк беше добър човек, клиентът ми доста тежко претърпява случилото се “, сподели юристът на някогашния другар на убитата жена – Любен Казанлиев.

Той добави, че през уикенда никой не се е свързал с него от органите на реда, с цел да приказват за Виктор Спига и дали той е обвинен. Твърди, че не знае дали клиентът му е арестуван.

„ Пътуването на Спига в Италия беше планувано. Той си е купил билети, направил е резервации, наел е кола. Една от аргументите да замине е бизнес, а другата е фамилна “, споделя Казанлиев.



„ Запознах се с него, когато той и Щерк трябваше да разделят бизнеса си. Двамата бяха прагматични. Нещата бяха в границите на естественото, с положително се разделят “, добавя юристът.

Според Казанлиев някой има интерес да се популяризира погрешна информация за неговия клиент.

Двамата се чули за последно в 11:30 нощес. „ Питах го и за паник бутона. Когато той се е изнасял от общия им апартамент, паник бутон не е имало “, сподели Казанлиев в ефира на bTV. Според юриста е невероятно Спига да е арестуван толкоз бързо, защото има административни спънки. Трябва да се подаде ЕЗА – европейска заповед за арест, която да се преведе на локалния език и чак тогава да се приведе в осъществяване. „ Това не може да стане за 1-2 дни “, сподели Казанлиев.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР